Ζουμπούλης: «Οι εποχές αλλάζουν κ. Κυριάκο για εσάς και τους φίλους σας»

Ζουμπούλης: «Οι εποχές αλλάζουν κ. Κυριάκο για εσάς και τους φίλους σας»

Gazzetta team
Ζουμπούλης: «Οι εποχές αλλάζουν κ. Κυριάκο για εσάς και τους φίλους σας»

bet365

Με δήλωσή του, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Άρης, Παντελής Ζουμπούλης, απάντησε στον Κυριάκο Κυριάκο για τα όσα ισχυρίστηκε με ανάρτησή του στα social media τονίζοντας ότι η ομάδα που εκπροσωπεί δίνει φιλικά παιχνίδια.

Στη δήλωσή του ο Παντελής Ζουμπούλης καλεί τον κ. Κυριάκο να απολογηθεί για όσα συμβαίνουν στην ομάδα του, τονίζοντας ότι οι εποχές έχουν αλλάξει. «Κατανοούμε την αγωνία και την πρεμούρα του Κυριάκου Κυριάκου να παρέμβει σ’ ένα θέμα που δεν αφορά την ομάδα που εκπροσωπεί, αλλά κατασκεύασαν τα ΜΜΕ, που ελέγχει η ομάδα του. Προφανώς και αντιλαμβάνεται τι έρχεται και γι αυτό επανεμφανίστηκε. Είναι φανερό ότι επιδιώκει να κερδίσει λίγους πόντους συμπάθειας στους οπαδούς της ομάδας του, που τους τελευταίους μήνες ρωτάνε τι συμβαίνει και απαντήσεις δεν παίρνουν…

Φρόνιμο θα ήταν να απολογηθεί πρώτα στους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. και μετά να ασχοληθεί με άλλα ζητήματα. Όσο για τα υπονοούμενα που άφησε, είναι τουλάχιστον ανέκδοτο να μιλάει αυτός. Ξέρει όλη η Ελλάδα ότι τα τελευταία χρόνια η ομάδα που εκπροσωπεί δίνει “φιλικά” παιχνίδια με τουλάχιστον 5-6 ομάδες της Super League. Όπερ σημαίνει ότι ξεκινάει με +15 βαθμούς τουλάχιστον. Αμφιβάλει κανείς;

Οι εποχές αλλάζουν κ. Κυριάκο για εσάς και τους φίλους σας.

Και για να το κλείσουμε, μας χαροποιεί που ενώθηκαν ξαφνικά οι δήθεν αντικειμενικές, ανεξάρτητες και ηθικές (πάνω από όλα) φωνές των ΜΜΕ (σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη) για ένα ζήτημα που δημιούργησαν προκειμένου να μας πλήξουν. Έτσι νομίζουν τουλάχιστον.

Ότι οι εχθροί μας ασχολούνται τόσο πολύ μαζί μας, μέρα-νύχτα, σημαίνει πολλά για εμάς.

Όσο συνεχίζετε αυτό το τροπάριο τόσο πιο δυνατούς μας κάνετε…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα