Ολυμπιακός: Ξεπέρασαν τις 12.000 τα διαρκείας

Ολυμπιακός: Ξεπέρασαν τις 12.000 τα διαρκείας

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ξεπέρασαν τις 12.000 τα διαρκείας

bet365

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος και τους ευρωπαϊκούς αγώνες η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στον Ολυμπιακό συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Μάλιστα έχει ξεπεραστεί ο αριθμός των 12.000 διαρκείας στον Ολυμπιακό. Αναμφίβολα ένα νούμερο που δείχνει τη στήριξη του κόσμου στην ομάδα που στηρίζει.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι με εξαίρεση τις Θύρες των οργανωμένων και τα VVIP, έχουν απομείνει προς διάθεση μόλις 2.700 εισιτήρια διαρκείας και βάσει της ενημέρωσης που υπάρχει δεν προβλέπεται να τεθούν, από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, περισσότερα σε κυκλοφορία. Προκειμένου να διευκολυνθούν οι φίλοι του Ολυμπιακού που επιθυμούν να κλείσουν μόνιμη θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης», το Σάββατο (11/9) θα συνεχιστεί η διαδικασία έκδοσης των διαρκείας, με τους γνωστούς τρόπους διάθεσης: ηλεκτρονικά αλλά και από τα εκδοτήρια στο Καραϊσκάκη και ώρες 10:00-18:00.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED