Ολυμπιακός: Ξεπέρασαν τις 12.000 τα διαρκείας

Ολυμπιακός: Ξεπέρασαν τις 12.000 τα διαρκείας

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ξεπέρασαν τις 12.000 τα διαρκείας

bet365

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος και τους ευρωπαϊκούς αγώνες η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στον Ολυμπιακό συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Μάλιστα έχει ξεπεραστεί ο αριθμός των 12.000 διαρκείας στον Ολυμπιακό. Αναμφίβολα ένα νούμερο που δείχνει τη στήριξη του κόσμου στην ομάδα που στηρίζει.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι με εξαίρεση τις Θύρες των οργανωμένων και τα VVIP, έχουν απομείνει προς διάθεση μόλις 2.700 εισιτήρια διαρκείας και βάσει της ενημέρωσης που υπάρχει δεν προβλέπεται να τεθούν, από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, περισσότερα σε κυκλοφορία. Προκειμένου να διευκολυνθούν οι φίλοι του Ολυμπιακού που επιθυμούν να κλείσουν μόνιμη θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης», το Σάββατο (11/9) θα συνεχιστεί η διαδικασία έκδοσης των διαρκείας, με τους γνωστούς τρόπους διάθεσης: ηλεκτρονικά αλλά και από τα εκδοτήρια στο Καραϊσκάκη και ώρες 10:00-18:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα