Βόλος: Στο... μυαλό του Αμπασκάλ για την πρεμιέρα

Βόλος: Στο... μυαλό του Αμπασκάλ για την πρεμιέρα

Δημήτρης Βέργος
Βόλος: Στο... μυαλό του Αμπασκάλ για την πρεμιέρα

bet365

Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα κόντρα στη Λαμία μπαίνει ο Βόλος, με τον Γκιγέρμο Αμπασκάλ να ετοιμάζει τα πλάνα του για το επίσημο ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας.

Έπειτα από μια σειρά πολλών φιλικών τεστ και μετά τις αναβολές της έναρξης του πρωταθλήματος, ο Βόλος μπαίνει πλέον σε ρυθμούς έναρξης της Super League Interwetten καθώς την ερχόμενη Κυριακή (12/9 - 18:15) υποδέχεται τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ είχε τη δυνατότητα μέσα από τις αρκετές φιλικές αναμετρήσεις να μοντάρει την ομάδα του, προσπαθώντας να της δώσει ταυτότητα και ομοιογένεια. Δύο βασικά «κλειδιά» καθώς πρόκειται για ένα σύνολο με πολλά νέα πρόσωπα, αλλά και ένα ρόστερ γεμάτο σε όλες τις θέσεις και ενισχυμένο.

Ο 32χρονος Ισπανός τεχνικός ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον πάγκο του Βόλου έχοντας συγκεκριμένες σταθερές πάντα σε σύγκριση με όσα έχει δουλέψει στην προετοιμασία. Διότι μέσα από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα φανούν τα τελικά του πλάνα ενόψει του αγώνα με τη Λαμία.

Κάποιες θέσεις πάντως μοιάζουν «σίγουρες». Ο Κλέιμαν έχει σαφώς το πάνω χέρι κάτω από την εστία, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Φεράρι, Ρομέρο, Γκρίλο και Πουρίτα. Στον άξονα οι Τσοκάνης, Μπαριέντος και μπροστά τους ο Φερνάντες φαίνεται πως έχουν το προβάδισμα στις σκέψεις του Αμπασκάλ, στα άκρα οι Ρεγκατίν και Μπαρτόλο ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Φαν Βέερτ ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και θα διεκδικήσει τη θέση με τον Ροσέρο, ο οποίος χρησιμοποιείται εκτός από τα άκρα και ως φορ από τον Αμπασκάλ.

Το θετικό επίσης για τον Ισπανό προπονητή του Βόλου είναι ότι οι απουσίες μειώνονται καθώς εκτός από τον Φαν Βέερτ και ο Σοάρες ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και θα βρίσκεται στην αποστολή. Έτσι τα προβλήματα έχουν να κάνουν με τους Ριένστρα, Ορός και Ρινέρ. Ο τελευταίος πάντως είναι θέμα χρόνου να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, κάτι που αναμένεται να συμβεί από την επόμενη εβδομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα