Ολυμπιακός: Ο Κρίστινσον αξίζει μία ευκαιρία για συνεχόμενους αγώνες (vids)

Ολυμπιακός: Ο Κρίστινσον αξίζει μία ευκαιρία για συνεχόμενους αγώνες (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Κρίστινσον αξίζει μία ευκαιρία για συνεχόμενους αγώνες (vids)

bet365

Ο Ισλανδός γκολκίπερ είναι από τις περιπτώσεις που ενώ έχει δώσει καλά δείγματα δεν έχει πάρει ανάλογο αριθμό αγώνων στον Ολυμπιακό.

Στα 32 του χρόνια ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον, διεθνής με την Ισλανδία, επιβραβεύτηκε για τις εμφανίσεις του με την ΑΕΛ παίρνοντας τη μεταγραφή του από πέρυσι στον Ολυμπιακό. Έναν Ολυμπιακό στον οποίο έχει καταγράψει 5 συμμετοχές και ενώ ήταν πίσω στην αγωνιστική ιεραρχία από τον Ζοσέ Σα για να έχει μπροστά του φέτος τον Τόμας Βατσλίκ.

Συνολικά εάν δει κανείς την παρουσία του Κρίστινσον στον Ολυμπιακό ίσως είναι από τις λίγες περιπτώσεις που θα μπορούσαν να είχαν πάρει παραπάνω ευκαιρίες από τον Πέδρο Μαρτίνς. Οι εμφανίσεις του στις περισσότερες των περιπτώσεων ήταν πειστικότατες. Ένας γκολκίπερ που δουλεύει και περιμένει τις ευκαιρίες του.

Που έπιασε Λιμάνι έχοντας μεγάλο κίνητρο αλλά και φιλοδοξία και επιδιώκοντας στο να βρεθεί ακόμα και στη θέση Νο1 των γκολκίπερ. Άλλωστε το αγωνιστικό του πρόσωπο στο πρόσφατο φιλικό με τον Άρη (που έληξε 1-1) ήταν τόσο καλό που ενδεχομένως και να ήταν και ο κορυφαίος των Πειραιωτών έχοντας καίριες και πολύ καλές επεμβάσεις.

Ο τραυματισμός του Τόμας Βατσλίκ έθεσε σε έναν μίνι... συναγερμό τον Ολυμπιακό με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για μία κατάσταση που δεν εμπνέει μεγάλη ανησυχία. Ανεξάρτητα από αυτό όμως ο Κρίστισον με την προσπάθεια, τη δουλειά του και το θετικό πρόσημο που δείχνει στον αγωνιστικό χώρο, στέλνει το μήνυμα πως θα μπορούσε να πάρει περισσότερα ματς φέτος στα πόδια του.

Άλλωστε εάν ο Βατσλίκ δεν προλάβει να είναι έτοιμος με τον Ατρόμητο ή την Αντβέρπ τα δεδομένα στο πλάνο του Μαρτίνς αλλάζουν διότι στην Ευρώπη δεν υπάρχει Κρίστινσον και μετά υπάρχει μόνο η επιλογή του Τζολάκη. Συμπερασματικά το σωστό για έναν τερματοφύλακα είναι να πάρει σερί αγώνες και αγώνες σε δύσκολο επίπεδο για να δοκιμαστεί ανάλογα και να φανεί το τι μπορεί να προσφέρει. Και εάν δούμε τους αγώνες του Ισλανδού στον Ολυμπιακού την περασμένη σεζόν τα ματς με πιο μεγάλο δείκτη δυσκολίας από αυτά που έπαιξε ήταν με τον Άρη στο Κύπελλο και με την ΑΕΚ και τον Αστέρα Τρίπολης στα play offs της Super League 1.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα