Νίκη με ντεμπούτο Ζεστέντ στην πρόβα τζενεράλε του Παναιτωλικού

Newsroom
Νίκη με ντεμπούτο Ζεστέντ στην πρόβα τζενεράλε του Παναιτωλικού

bet365

Τα «καναρίνια» επικράτησαν με 3-1 του Παναθηναϊκού Β', στο τελευταίο τους φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σημαδιακό ήταν για τον Παναιτωλικό το σημερινό (4/9) φιλικό του με τον Παναθηναϊκό Β', καθώς ήταν το πρώτο του με κόσμο στο Αγρίνιο μετά από περίπου 18 μήνες. Μάλιστα στην πρόβα τζενεράλε του ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος ήταν καλός και κέρδισε 3-1 τη δεύτερη ομάδα του «τριφυλλιού».

Ο Γιάννης Αναστασίου άρχισε το παιχνίδι με τον Ροντρίγκες στο τέρμα, τους Λούι, Βργκοτς, Κορνέλιους, Χουχούμη στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Τσιγγάρα, Βαρόνε στον άξονα, τους Ντουάρτε, Μόρσει στα άκρα και τον Ντίας κοντά στον φορ Βέργο.

Οι «κυανοκίτρινοι» ξεκίνησαν ορεξάτοι, ο Λούι πήρε στα πρώτα λεπτά αρκετές πρωτοβουλίες από τα δεξιά, όμως άνοιξαν το σκορ από την άλλη πλευρά. Ο Μόρσεϊ έκανε στο 10' μία πολύ όμορφη κούρσα και έδωσε έτοιμο γκολ για τον Βέργο και το 1-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν και λίγο αργότερα (18') βρήκαν σε στατική φάση και ένα δεύτερο τέρμα, όταν ο Ντίας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κορνέλιους πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Βαρόνε με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ηταν το πρώτο έστω και ανεπίσημο γκολ του Ιταλού χαφ με την ομάδα, που και πάλι έδειξε να έχει ενσωματωθεί πλήρως.

Η αναμέτρηση συνεχίστηκε σε ανάλογο τέμπο, τα άκρα του Παναιτωλικού (μπακ και εξτρέμ) απειλούσαν συνεχώς σε όλο το πρώτο ημίχρονο, ενώ σε αυτό το διάστημα οι «πράσινοι» φλέρταραν με το γκολ όταν ο Μαραθωνίτης βρέθηκε απέναντι από τον Ροντρίγκες, αλλά ο Αργεντινός γκολκίπερ τον «νίκησε» στο μεταξύ τους τετ α τετ.


Στο δεύτερο μισό για τα «καναρίνια» ντεμπουτάρισε, σε ανεπίσημο επίπεδο, ο Ζεστέντ, ενώ στα αξιοσημείωτα ήταν πως ο Κορνέλιους έπαιξε αριστερό μπακ. Ο 31χρονος στράικερ είχε ορισμένες πολύ καλές καλές στιγμές με αποκορύφωμα την κεφαλιά του στο 72' που απέκρουσε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ Σουρδής, οι Μπαρμπόσα, Βέργος επίσης απείλησαν, αλλά εκείνος που βρήκε δίχτυα ήταν ο Καρέλης στο 83' με προβολή, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στις καθυστερήσεις με σουτ του Φρόκου.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ροντρίγκες, Χουχούμης, Βργκοτς, Κορνέλιους, Λούι, Τσιγγάρας, Βαρόνε, Ντίαζ, Ντουάρτε, Μόρσει, Βέργος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Μπαρμπόσα, Μαλής, Ζεστέντ, Αποστολάκης, Μπακαδήμας, Μεντόσα, Μπελεβώνης, Φυτόπουλος, Καρέλης, Σκιαδάς.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β': Μαργκόνο, Ρόμπι, Αντωνίου, Θεοχάρης, Τσιριγώτης, Σέχου, Πάνκα, Ηλιάδης, Ζαφείρης, Μαρτίνης, Μαραθωνίτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα