Μπρούνο Άλβες: «Βρήκα μία ομάδα να με σέβεται και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση»(pics)

Newsroom
Μπρούνο Άλβες: «Βρήκα μία ομάδα να με σέβεται και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση»(pics)

bet365

Ο Πορτογάλος αμυντικός ευχαρίστησε τους «κυανόλευκους» που του έδωσαν την ευκαιρία να παίξει ακόμα έναν χρόνο ποδόσφαιρο και τόνισε πως θέλει να «αποδείξει» πως η ηλικία δεν παίζει μπάλα.

Ο Απόλλωνας Σμύρνης έκανε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση, κάνοντας δικό του τον Μπρούνο Άλβες. Έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία και ακόμα μεγαλύτερη καριέρα. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε σήμερα Σάββατο στα γραφεία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και υπέγραψε το συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε από την «Ελαφρά Ταξιαρχία», ο Εκτορας Μονεμβασιώτης τον «καλοσώρισε» και ο διεθνής αμυντικός, στις πρώτες του δηλώσεις, ανέφερε πως «ευχαριστώ τον Απόλλωνα και τους ανθρώπους του που μου δίνουν την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο έναν χρόνο ακόμα μπάλα, είναι σημαντικό για μένα. Θα δώσω το καλύτερο που μπορώ όπως έκανα όλα τα χρόνια. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω για τον Απόλλωνα και θα βάλω όλη την εμπειρία στην ομάδα και να τη βοηθήσω να πετύχει τους βασικούς της στόχους. Και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά στην Ελλάδα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να έχω επιστρέψει και να παίζω εδώ και πιστεύω ότι σαν ομάδα θα μπορούσαμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

....

Μετά ρωτήθηκε για τη χρονική διάρκεια της συμφωνίας των δύο πλευρών. «Εχουμε συμβόλαιο για ένα χρόνο. Αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν. Αν πάνε όλα καλά φέτος και μείνουμε και οι δύο πλευρές ευχαριστημένες, τότε θα μιλήσουμε για επέκταση της συνεργασίας μας και για έναν ακόμη χρόνο».

Οσο για το «μυστικό» του που αγωνίζεται ακόμη σε τόσο υψηλό επίπεδο σχολίασε ότι «είναι πρώτα η θέληση και η φιλοδοξία να παίζω ποδόσφαιρο. Δεύτερον προκαλείς τον εαυτό σου και αυτό σε κάνει καλύτερο. Οταν τελείωσα τη θητεία μου στην Ιταλία δεν μου άρεσε ο τρόπος και για αυτό δεν ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου έτσι (σ.σ. με τον υποβιβασμό της Πάρμα). Βρήκα μια ομάδα που με σέβεται και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση για να παίξω ποδόσφαιρο. Και να αποδείξω ότι η ηλικία δεν είναι όριο για τίποτα».
....

...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα