Μάντζιος: «Δείξαμε τα στοιχεία που έχουμε σαν ομάδα»

Μάντζιος: «Δείξαμε τα στοιχεία που έχουμε σαν ομάδα»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Μάντζιος: «Δείξαμε τα στοιχεία που έχουμε σαν ομάδα»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση του Άρη απέναντι στον Ολυμπιακό, όμως και από το αποτέλεσμα.

Ο προπονητής του Άρη μίλησε στα κανάλια Novasports μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα της φιλικής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης» τονίζοντας ότι… ήταν ένα γεμάτο παιχνίδι. Παρουσιαστήκαμε αρκετά καλά, έχοντας ένταση στο παιχνίδι μας αλλά και τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σαν ομάδα. Είχαμε κλασικές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, γι’ αυτό δεν μας ικανοποιεί το τελικό αποτέλεσμα. Γενικώς η ομάδα έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση. Περιμένουμε να έρθουν και τα παιδιά που λείπουν ούτως ώστε να έχουμε περισσότερες επιλογές, για να δουλέψουμε και να ξεκινήσουμε νικηφόρα στη σεζόν».

Ο Άκης Μάντζιος υποστήριξε ότι τόσο ο Ματέο Γκαρσία όσο και Μπαντού Ντιαγέ δεν αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα, ρωτήθηκε επίσης για το ενδεχόμενο περαιτέρω μεταγραφικών κινήσεων και απάντησε: «Θα δούμε. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει για το καλό της ομάδας».


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα