Συνθήματα κατά ΕΠΟ, Ζαγοράκη και Πολιτείας από τους οπαδούς του Άρη

Συνθήματα κατά ΕΠΟ, Ζαγοράκη και Πολιτείας από τους οπαδούς του Άρη

Gazzetta team
Συνθήματα κατά ΕΠΟ, Ζαγοράκη και Πολιτείας από τους οπαδούς του Άρη

bet365

Στις τάξεις των οπαδών του Άρη επικρατεί οργή για την ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών που επιβλήθηκε στην ομάδα κι αυτή βγαίνει από τα χείλη τους στον φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης».

Οι οπαδοί του Άρη σκοπεύουν να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις αντίδρασης της άδικης απόφασης που επέβαλαν οι Επιτροπές Δεοντολογίας και Εφέσεων. Μάλιστα μετά το φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα γίνει μια πρώτη πορεία στους κεντρικούς άξονες της Θεσσαλονίκης, ενώ περισσότερες αντιδράσεις θα υπάρξουν στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας. Ο εκνευρισμός των οπαδών του Άρη φαίνεται και από τα πανό που αναρτήθηκαν στο «Κλ. Βικελίδης» κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Θοδωρή Ζαγοράκη, της Ομοσπονδίας αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πέραν αυτών, είναι διαδοχικά τα συνθήματα κατά Ζαγοράκη, ΕΠΟ και Πολιτείας.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED