Ευθυμίου: «Να γίνει αναψηλάφηση της απόφασης»

Ευθυμίου: «Να γίνει αναψηλάφηση της απόφασης»

Gazzetta team
Ευθυμίου: «Να γίνει αναψηλάφηση της απόφασης»

bet365

Η ΠΑΕ Άρης θα πρέπει να ζητήσει την αναψηλάφηση της απόφασης αφαίρεσης βαθμών από την ΠΑΕ Άρης σύμφωνα με τη Βουλευτή Θεσσαλονίκης, Άννα Ευθυμίου.

Με δηλώσεις της στον Ρ/Σ Libero 107.4, η Βουλευτής Θεσσαλονίκης (Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ευθυμίου, υποστήριξε ότι ο Άρης θα πρέπει να ζητήσει την αναψηλάφηση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων και σημείωσε ότι βάσει των μαρτυριών αλλά και των στοιχείων που είχαν συγκεντρωθεί, είναι μια απόφαση η οποία δεν τιμά το ελληνικό ποδόσφαιρο. «Ένιωσα την ανάγκη να τοποθετηθώ γιατί είναι -νομικά- μια απόφαση που δημιουργεί μεγάλη ανισότητα. Δεν μπορείς στην αρχή του πρωταθλήματος να αφαιρείς βαθμούς για μια υπόθεση του παρελθόντος. Αυτή η απόφαση δεν τιμάει το πολύπαθο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Έπρεπε να εκφράσω αυτή μου την αντίθεση. Δεν είμαι δικηγόρος ειδικευμένη στο αθλητικό δίκαιο, όμως έχω εικόνα. Η νομική μου άποψη σε αυτή τη στιγμή, είναι η αναψηλάφηση με τυχόν νέα στοιχεία που μπορούν να βρεθούν. Είναι μια νομική διέξοδος. Υπάρχει και η δικονομία. Προβλέπει συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να γίνουν, άρα κινούμαστε σε αυτό το πλαίσιο. Σας λέω ότι σας νομικός, ότι νέα στοιχεία μπορούν να βρεθούν. Σε όλη αυτή η μακροσκελή υπόθεση, μπορεί να γίνει μια νέα έρευνα».

Αναφέρθηκε και στο timing έκδοσης της απόφασης και επιβολής της ποινής. «Αυτό είναι σημείο γενικότερης συζήτησης που θα πρέπει να γίνει. Για ένα γεγονός του παρελθόντος, με καταδικάζεις για την παρούσα περίοδο; Θα πρέπει να υπάρχει ένα πέρας. Δεν μπορεί η απόφαση να βγαίνει όποτε θέλει και να εφαρμόζεται. Πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένα όρια. Να μην φτάνουμε σε αυτή τη πολύ δύσκολη κατάσταση. Συν τοις άλλοις, από τα στοιχεία που έχω, λέω ότι η απόφαση αυτή είναι άδικη και στην ουσία. Με αυτή την αγανάκτηση βγήκα και μίλησα. Όλοι κρινόμαστε από τις αποφάσεις μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα