Αρνητική απάντηση από τον Βαρδινογιάννη για Παναθηναϊκό Β' στην Παιανία

Αρνητική απάντηση από τον Βαρδινογιάννη για Παναθηναϊκό Β' στην Παιανία

Νίκος Αθανασίου
Αρνητική απάντηση από τον Βαρδινογιάννη για Παναθηναϊκό Β' στην Παιανία

bet365

Αρνητική ήταν η απάντηση που έβαλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, για να παραχωρήσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις και να προπονείται εκεί ο Παναθηναϊκός Β'.

Οι «πράσινοι» θέλησαν να ρωτήσουν τον «Καπετάνιο» αν είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν οι εγκαταστάσεις από τον Παναθηναϊκό Β’ για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει της Super League 2.

Ωστόσο, ο Βαρδινογιάννης είπε «όχι» στον σύλλογο με ηχηρό τρόπο, τονίζοντας ότι δεν επιθυμεί να έχει ουδεμία σχέση με την επαγγελματική ομάδα, ενώ φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως παραχωρεί τις εγκαταστάσεις μόνο για την Ακαδημία του συλλόγου και όχι για την πρώτη ομάδα.

Η ΠΑΕ πάντως πρότεινε να του δώσει παραπάνω χρήματα, αλλά ακόμα και τότε η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική.

Υπενθυμίζεται ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας ανήκουν προσωπικά στον Γιώργο Βαρδινογιάννη κι εκεί πραγματοποιούνται οι προπονήσεις των Ακαδημιών της ομάδας, μέχρι την Κ19, με τον Παναθηναϊκό να πληρώνει περίπου 18.000 ευρώ/μήνα στον 85χρονο πάλαι ποτέ μεγαλομέτοχο για τη χρήση των εγκαταστάσεων. Πάντως, κατά τα τελευταία χρόνια το έχουν χρησιμοποιήσει η πρώτη ομάδα του Απόλλωνα και του Πανιώνιου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα