Ο Τσούμπερ έδωσε τη φανέλα του σε έναν μικρό φίλο της ΑΕΚ!

Ο Τσούμπερ έδωσε τη φανέλα του σε έναν μικρό φίλο της ΑΕΚ!

Newsroom
Ο Τσούμπερ έδωσε τη φανέλα του σε έναν μικρό φίλο της ΑΕΚ!

bet365

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο χθεσινό 2-1 της Ελβετίας επί της Ελλάδας, έγινε αντικείμενο λατρείας από έναν λιλιπούτειο φίλο της Ενωσης που βρίσκονταν στο γήπεδο.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ελβετίας ήταν ο Τσούμπερ, στο χθεσινό φιλικό 2-1 επί της Εθνικής μας ομάδας. Ο 30χρονος που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ άνοιξε το σκορ και «έφτιαξε» το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων, ενώ μέχρι το 65' που αντικαταστάθηκε αποτελούσε μία μόνιμη «απειλή» για τα καρέ του Βλαχοδήμου.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Blick» όταν τελείωσε το παιχνίδι και πήγαινε προς τα αποδυτήρια άκουσε έναν μικρό φίλο της Ενωσης που φορούσε εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων» (στο γήπεδο ήταν αρκετοί Ελληνες) να του φωνάζει «Τσούμπερ, Τσούμπερ! Φανέλα!» και εκείνος δεν του χάλασε το χατίρι και του έδωσε εκείνη που φορούσε στο παιχνίδι!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα