Χαριστέας: «Δεν δέχονται τη μαρτυρία αυτού που έκανε την πλαστογραφία»

Χαριστέας: «Δεν δέχονται τη μαρτυρία αυτού που έκανε την πλαστογραφία»

Gazzetta team
Χαριστέας: «Δεν δέχονται τη μαρτυρία αυτού που έκανε την πλαστογραφία»

bet365

Ο Άγγελος Χαριστέας αναφέρθηκε στην ποινή αφαίρεσης βαθμών που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ Άρης εκφράζοντας την έκπληξή του για το γεγονός ότι ουσιαστικά δε λήφθηκαν υπόψη οι μαρτυρίες.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής αλλά και ποδοσφαιριστής του Άρη μίλησε στο «Metropolis 95.5» για την τιμωρία του Άρη αλλά και τις ενέργειες που ο ίδιος σκοπεύει να κάνει – έχοντας θέση στην Περιφέρεια Μακεδονίας – έπειτα από την απόφαση των Επιτροπών Δεοντολογίας και Εφέσεων. «Δεν είναι ότι ο Άρης έχει τιμωρηθεί με μείον έξι βαθμούς, είναι ότι το έχει υποστεί χωρίς να υπάρχουν τα δεδομένα. Τα δικαστήρια δεν δέχονται τη μαρτυρία του ποδοσφαιριστή και αυτού που έκανε την πλαστογραφία κι αυτό εμένα με βάσει σε σκέψεις. Προσωπικά ξεκίνησα και το ψάχνω διεξοδικά γιατί η μπάλα πρέπει να παίζεται στο χόρτο και όχι στα δικαστήρια. Σε μια τέτοια απόφαση πρέπει να δεις τι έγινε. Καταρχήν μιλάμε για μια υπόθεση του 2018 για την οποία η απόφαση βγαίνει το 2021 και μάλιστα μία εβδομάδα πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος. Το ζήτημα δεν είναι να πούμε στηρίζουμε την ομάδα, αυτό είναι ευνόητο. Το θέμα είναι να δούμε ποιος έβγαλε την απόφαση. Οι νόμοι πρέπει να τηρούνται για όλους. Έχουμε δει να αλλάζουν για κάποιες ομάδες τα πράγματα. Καμία ομάδα δεν θέλω να αδικείται, είτε λέγεται ΠΑΟΚ, είτε Άρης, είτε ΑΕΚ. Θέλω να υπάρχουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί που θα ελέγχουν αυτούς που βγάζουν τις αποφάσεις».

Αναφέρθηκε μάλιστα και στις αντιδράσεις των φίλων του Άρη οι οποίες προβλέπεται να ενταθούν στο προσεχές διάστημα. «Εχω δεχθεί πολλά μηνύματα από απλούς φιλάθλους. Ο Άρης έχει περήφανο κόσμο, είναι περήφανη ομάδα και έχει πληρώσει τα λάθη του παρελθόντος. Γίνεται μία προσπάθεια τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο αγωνιστικά και οργανωτικά. Αυτό που θέλω είναι να μάθουμε τι έγινε ακριβώς. Το τι έχει μέσα ο φάκελος, τι ισχυρίστηκε η ΕΠΟ και ο παίκτης. Πρώτα πρέπει να ξεδιαλύνουμε αυτό. Από εκεί και πέρα, να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα. Ο καθένας πρέπει να έχει μία ευθύνη».


Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED