ΠΑΟΚ: «Συνειδητή επιλογή» η μη συνάντηση με τον Μητσοτάκη για τη «Νέα Τούμπα»

ΠΑΟΚ: «Συνειδητή επιλογή» η μη συνάντηση με τον Μητσοτάκη για τη «Νέα Τούμπα»

ΠΑΟΚ: «Συνειδητή επιλογή» η μη συνάντηση με τον Μητσοτάκη για τη «Νέα Τούμπα»

bet365

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε την Τετάρτη (1/9) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά από την ατζέντα του Πρωθυπουργού απουσίαζε το θέμα του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Σε προηγούμενες επισκέψεις του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στα θέματα που συζητούσε με τους τοπικούς φορείς της πόλης ήταν και αυτό που αφορά την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην περιοχή της Τούμπας.

Κάτι τέτοιο δε συνέβη και στην σημερινή παρουσία του, με τους «ασπρόμαυρους» να απαντούν στη διαρροή από το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης για αδυναμία από την πλευρά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για συνάντηση και συζήτηση επί του θέματος με τον Πρωθυπουργό και τους επιτελείς του.

Απαντώντας επί του συγκεκριμένου ζητήματος οι παράγοντες του «Δικεφάλου» υποστήριζαν πως από την πλευρά τους δεν υπήρξε καμία αδυναμία, αντιθέτως η απουσία τους ήταν «μια 100% συνειδητή επιλογή», αφού όπως τόνιζαν «δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να συζητούν ξανά και ξανά τα ίδια θέματα χωρίς να υπάρχουν πράξεις».

Παράλληλα από την Μικράς Ασίας επισήμαναν το γεγονός ότι η Κυβέρνηση και οι αρμόδιοι υπουργοί είναι ενημερωμένοι για το θέμα της χρησιμοποίησης του Καυτανζογλείου σταδίου από τον ΠΑΟΚ και στο οποίο δεν υπάρχει η παραμικρή εξέλιξη, με το ζήτημα να παραμένει επί μήνες δίχως λύση.

Αυτό που επιζητούν από την Κυβέρνηση οι Κυπελλούχοι Ελλάδας «δεν είναι συζητήσεις, αλλά πράξεις» στα κορυφαία ζητήματα που αφορούν την κατασκευή της «Νέας Τούμπας», όπως η έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος μέσα στους επόμενους μήνες και θέματα με το Ταμείο Ανάκαμψης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα