ΠΑΟΚ: «Συνειδητή επιλογή» η μη συνάντηση με τον Μητσοτάκη για τη «Νέα Τούμπα»

ΠΑΟΚ: «Συνειδητή επιλογή» η μη συνάντηση με τον Μητσοτάκη για τη «Νέα Τούμπα»

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: «Συνειδητή επιλογή» η μη συνάντηση με τον Μητσοτάκη για τη «Νέα Τούμπα»

bet365

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε την Τετάρτη (1/9) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά από την ατζέντα του Πρωθυπουργού απουσίαζε το θέμα του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Σε προηγούμενες επισκέψεις του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στα θέματα που συζητούσε με τους τοπικούς φορείς της πόλης ήταν και αυτό που αφορά την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην περιοχή της Τούμπας.

Κάτι τέτοιο δε συνέβη και στην σημερινή παρουσία του, με τους «ασπρόμαυρους» να απαντούν στη διαρροή από το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης για αδυναμία από την πλευρά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για συνάντηση και συζήτηση επί του θέματος με τον Πρωθυπουργό και τους επιτελείς του.

Απαντώντας επί του συγκεκριμένου ζητήματος οι παράγοντες του «Δικεφάλου» υποστήριζαν πως από την πλευρά τους δεν υπήρξε καμία αδυναμία, αντιθέτως η απουσία τους ήταν «μια 100% συνειδητή επιλογή», αφού όπως τόνιζαν «δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να συζητούν ξανά και ξανά τα ίδια θέματα χωρίς να υπάρχουν πράξεις».

Παράλληλα από την Μικράς Ασίας επισήμαναν το γεγονός ότι η Κυβέρνηση και οι αρμόδιοι υπουργοί είναι ενημερωμένοι για το θέμα της χρησιμοποίησης του Καυτανζογλείου σταδίου από τον ΠΑΟΚ και στο οποίο δεν υπάρχει η παραμικρή εξέλιξη, με το ζήτημα να παραμένει επί μήνες δίχως λύση.

Αυτό που επιζητούν από την Κυβέρνηση οι Κυπελλούχοι Ελλάδας «δεν είναι συζητήσεις, αλλά πράξεις» στα κορυφαία ζητήματα που αφορούν την κατασκευή της «Νέας Τούμπας», όπως η έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος μέσα στους επόμενους μήνες και θέματα με το Ταμείο Ανάκαμψης.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED