ΠΑΟΚ: Το σκηνικό στη Νέα Μεσημβρία θυμίζει… Ολλανδία

ΠΑΟΚ: Το σκηνικό στη Νέα Μεσημβρία θυμίζει… Ολλανδία

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Το σκηνικό στη Νέα Μεσημβρία θυμίζει… Ολλανδία

bet365

Οι «ασπρόμαυροι» κινούνται σε ρυθμούς… καλοκαιρινής προετοιμασίας, με διπλή προπόνηση την Τετάρτη και διπλή προπόνηση την Πέμπτη. Τι συμβαίνει με τους τραυματίες.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, όσοι έχουν μείνει στη Θεσσαλονίκη, βιώνουν μια δεύτερη… προετοιμασία με διπλές προπονήσεις στο καθημερινό πρόγραμμα της ομάδας, μετά το τριήμερο ρεπό και το ξεμούδιασμα της Τρίτης.

Αυτοί που τη… γλιτώνουν είναι οι δέκα διεθνείς του «Δικεφάλου», που απουσιάζουν λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες.

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του θέλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τη διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων και να χρησιμοποιήσουν υπέρ τους τον διαθέσιμο χρόνο, προκειμένου η ομάδα να είναι πανέτοιμη με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων που θα φέρει στη ζωή μας τη Super League αλλά και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια για τους ομίλους του Conference League.

To ραντεβού για προπόνηση της Τετάρτης (01.09) ήταν διπλό. Το πρωί το πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετή γυμναστική στο πρώτο μέρος, αλλά και διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια τακτικής στη συνέχεια.

Το απόγευμα το ποδόσφαιρο μπήκε στο επίκεντρο. Ο προπονητής έδειξε πράγματα στους παίκτες κι αυτοί τα εφάρμοσαν μέσα από ένα ευρύ ασκησιολόγιο αλλά και δίτερμα στο φινάλε».

Οι τραυματίες

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε θεραπεία, ο Ροντρίγκο Σοάρες έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον έμεινε στο γυμναστήριο για ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Την Πέμπτη (02.09) και πάλι έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση στις 09:30 και στις 18:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα