«Ο Ολυμπιακός ρώτησε για τον Μπουνά Σαρ της Μπάγερν»

Δημήτρης Σαμόλης
«Ο Ολυμπιακός ρώτησε για τον Μπουνά Σαρ της Μπάγερν»

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στη Γερμανία, ο Ολυμπιακός ήταν μια από τις ομάδες που έκαναν κρούση στη Μπάγερν για την απόκτηση του δεξιού μπακ, Μπουνά Σαρ, η θέληση του οποίου ωστόσο ήταν να μείνει στο Μόναχο.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αποκτήσει δύο ακραίους αμυντικούς πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Εντέλει αποκτήθηκε ο Πολωνός Μίχαλ Καρμπόβνικ, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί αριστερά και δεξιά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στη Γερμανία, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κάνει κρούση στη Μπάγερν για την απόκτηση του Μπουνά Σαρ. Του 29χρονου Γάλλου δεξιού μπακ, τον οποίο οι Βαυαροί απέκτησαν τον Οκτώβρη του 2020 από τη Μαρσέιγ αντί 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι άλλες δύο ομάδες που κυνήγησαν την περίπτωση του ακραίου αμυντικού που έχει καταγωγή από τη Γουινέα ήταν η Μπεσίκτας και η Λιλ. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, πρόθεση του ποδοσφαιριστή ήταν να μείνει στο Μόναχο και να παλέψει για μια θέση στο ρόστερ. Ήδη εφέτος έχει κάνει τέσσερις συμμετοχές, οι δύο στη Μπουντεσλίγκα.

Mπορείτε να ακούσετε το Podgazzt και εδώ, στο Spotify.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα