Μιτρίτσα: «Θέλω να… μεγαλώσω μέσα από τον ΠΑΟΚ» (vid)

Μιτρίτσα: «Θέλω να… μεγαλώσω μέσα από τον ΠΑΟΚ» (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Μιτρίτσα: «Θέλω να… μεγαλώσω μέσα από τον ΠΑΟΚ» (vid)

bet365

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα στην πρώτη του συνέντευξη μιλάει για τη νέα πρόκληση που έχει μπροστά του, για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τις προσωπικές φιλοδοξίες του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ένας ισχυρός λόγος που έκανε τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα να πάρει την απόφαση και να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ, όμως το κίνητρο για τον Ρουμάνο εξτρέμ είναι να αρπάξει την ευκαιρία καταφέρνοντας μέσα από τα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη να… μεγαλώσει ποδοσφαιρικά, όπως τονίζει στην συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Πιο αναλυτικά ο 26χρονος Ρουμάνος ακραίος επιθετικός του ΠΑΟΚ είπε:

Για το πως νιώθει που θα φοράει την «ασπρόμαυρη» φανέλα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας. Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ευκαιρία και μια πρόκληση. Θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό και να προσφέρω στην ομάδα με την ποιότητα μου».

Για το ποιος ήταν ο λόγος που επέλεξε να έρθει στον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Είναι μια ευκαιρία για μένα να… μεγαλώσω ως παίκτης. Θεωρώ ότι η ομάδα θα με βοηθήσει να δείξω την ποιότητά μου στο γήπεδο».

Για το αν η παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ένας λόγος που τον οδήγησαν στην Ελλάδα:

«Προφανώς και γνωρίζω τον προπονητή, είναι ένας μεγάλος προπονητής, ασφαλώς και ήταν ένας από τους λόγους που με έπεισαν να έρθω στον ΠΑΟΚ».

Για το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να προσαρμοστεί στην ομάδα έχοντας έρθει τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου:

«Σίγουρα δεν είναι εύκολο. Έχω παίξει στην Αμερική και στην Σαουδική Αραβία, οπότε δεν θα είναι δύσκολο να προσαρμοστώ. Δεν έχω πολλές μέρες στη διάθεσή μου για να προσαρμοστώ, αλλά νιώθω ενθουσιασμένος που είμαι εδώ.

Για το τι περιμένει να βρει στην Ελλάδα μετά την εμπειρία από το MLS και τη Σαουδική Αραβία:

«Σίγουρα περιμένω να βιώσω την αγάπη των φιλάθλων. Γνωρίζω την αγάπη του κόσμου για την ομάδα. Θέλω να ξεκινήσουμε όσο πιο γρήγορα τους αγώνες».

Για το τι θα πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από τον ίδιο:

«Την ποιότητα μου, να κάνω τα πάντα για την ομάδα και όλοι μαζί να κατακτήσουμε πολλά τρόπαια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα