Ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό Β'

Ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό Β'

bet365

Τα «καναρίνια» θα φιλοξενήσουν το Σάββατο τους «πράσινους» στο πρώτο τους, έστω και ανεπίσημο, ματς με κόσμο από τον Φεβρουάριο του 2020.

Ακόμη ένα τεστ προετοιμασίας «έκλεισε» ο Παναιτωλικός, καθώς το ερχόμενο Σάββατο (4/9) θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό Β' στο Αγρίνιο. Η αναμέτρηση θα γίνει στο γήπεδο των «κυανοκίτρινων» και θα είναι η πρώτη με κόσμο μετά τις 23 Φεβρουαρίου του 2020 και το 1-0 επί του Πανιωνίου.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου η ομάδα μας θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό Β’ σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που θα γίνει στο γήπεδο Παναιτωλικού με ώρα έναρξης στις 6.00 μ.μ.

Ο αγώνας θα είναι ανοικτός στους φιλάθλους (θα λειτουργήσει μόνο η μεγάλη κερκίδα, Θύρες 1 και 2) με πλήρη εφαρμογή του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου, όπως αυτό θα ισχύσει και στους επίσημους αγώνες.

Όλοι όσοι αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας ανεξαρτήτως Θύρας ή θέσης, εισέρχονται ΔΩΡΕΑΝ με την επίδειξη της κάρτας τους, από τις Θύρες 1 και 2.

Για τους υπόλοιπους φιλάθλους η τιμή του εισιτηρίου καθορίστηκε στα 5 ευρώ και η διάθεσή τους γίνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά από τη viva.gr.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα