«Ελεύθερος ο Σίντνεϊ από την Μπέτις»

«Ελεύθερος ο Σίντνεϊ από την Μπέτις»

«Ελεύθερος ο Σίντνεϊ από την Μπέτις»

bet365

Ένας εκ των βασικών μεταγραφικών στόχων του Άρη για το κέντρο της άμυνας, ο Βραζιλιάνος Σίντνεϊ, έμεινε και τυπικά ελεύθερος από την Μπέτις.

Ο Άρης βρέθηκε σε διαπραγματεύσεις με τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό αλλά λόγω των απαιτήσεών του, αποδείχθηκε αδύνατη η εύρεση σημείου ταύτισης στο οικονομικό. Στην πραγματικότητά, η περίπτωση του Σίντνεϊ ήταν αρκετά περίπλοκη καθώς υπήρχε η δέσμευσή του με την Μπέτις, το γεγονός ότι η ισπανική ομάδα δεν τον έχει στο πλάνο της για την ερχόμενη σεζόν, κυρίως όμως το ζήτημα της αποζημίωσης. Πριν από λίγο, η επικυρώθηκε το διαζύγιό του με την Μπέτις και σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο σύλλογος από τη Σεβίλλη εξοικονόμησε ένα ποσό τη τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ καθώς ο παίκτης δέχθηκε να εισπράξει το μισό συμβόλαιο (σ. σ. σύμφωνα με τους Ισπανούς οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονταν στα 2.2 εκατ. ευρώ) για να βάλει την υπογραφή του στο έγγραφο αποδέσμευσης.

Πλέον ο Σίντνεϊ ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στις συζητήσεις που προηγήθηκαν με τον Άρη έδειξε ότι ψάχνει συμβόλαιο τουλάχιστον 800.000-900.000 ευρώ, προφανώς όμως οι απαιτήσεις του θα διαμορφωθούν αναλόγως και του ύψους των προτάσεων που θα πάρει στα χέρια του. Ο ισπανικός Τύπος είχε σημειώσει το ενδιαφέρον των Θέλτα, Γρανάδα και Έλτσε. Σε ότι αφορά τον Άρη, είναι γνωστό ότι οι «κίτρινοι» θέλουν να προχωρήσουν σε μία ακόμη κίνηση ενίσχυσης του κέντρου της άμυνας, εφόσον ασφαλώς το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα