Από τον ΟΦΗ στην Επισκοπή ο Νοικοκυράκης

 Από τον ΟΦΗ στην Επισκοπή ο Νοικοκυράκης

bet365

Ο 19χρονος φορ παραχωρήθηκε δανεικός από τον ΟΦΗ στην ομάδα της Super League 2.

Στην Επισκοπή με τη μορφή του δανεισμού από τον ΟΦΗ θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης. Ο νεαρός φορ ανακοινώθηκε από την ομάδα της Super League 2.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
“Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Νοικοκυράκη με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ ΟΦΗ για έναν χρόνο.
Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 4 Οκτωβρίου του 2001 στο Ηράκλειο και έχει ύψος 1.75μ..

Ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός με επιτυχία τόσο στη δεξιά όσο και στην αριστερή πτέρυγα αλλά και πίσω από τον σέντερ φορ.


Ο 19χρονος ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από μια άλλη Επισκοπή, την Επισκοπή Πεδιάδος. Εν συνεχεία ανήκε σε όλες ομάδες under του ΟΦΗ φτάνοντας να κάνει και επαγγελματικό συμβόλαιο το 2017 σε ηλικία 16 χρονών.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ατομικές και ομαδικές επιτυχίες”.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα