Μετά τον Μπράμπετς o Άρης «παίρνει» κι άλλον στόπερ

Μετά τον Μπράμπετς o Άρης «παίρνει» κι άλλον στόπερ

Μετά τον Μπράμπετς o Άρης «παίρνει» κι άλλον στόπερ

bet365

Η συμφωνία με τον Γιάκουμπ Μπράμπετς αποτελεί τη μία από τις δύο κινήσεις του Άρη για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας…

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται στη Θεσσαλονίκη εντός της ημέρας για να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις για να ακολουθήσει η υπογραφή τριετούς συμβολαίου συνεργασίας. Ο διεθνής Τσέχος αποκτήθηκε από τη Βικτόρια Πλζεν με την προοπτική να αποτελέσει τον έναν εκ των δύο βασικών στόπερ του Άρη, ένα πλάνο το οποίο προφανώς μπορεί να το υποστηρίξει βάσει των αγωνιστικών χαρακτηριστικών του αλλά και την καριέρα του. Ωστόσο, με την απόκτησή του δεν θα ολοκληρωθούν οι ενισχυτικές κινήσεις για το κέντρο της άμυνας.

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη ακόμη δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο «Φρανζ Μπρόρσον». Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Σουηδός ποδοσφαιριστής σημείωσε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να φύγει αυτή τη στιγμή από τη Μάλμε. Η σουηδική ομάδα εμφανίζεται κάθετα αρνητική σε κάθε πρόταση παραχώρησης του 25χρονου κεντρικού αμυντικού καθώς δεν έχει τη δυνατότητα να καλύψει το κενό του, ωστόσο, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση, γεγονός το οποίο φάνηκε και από τις βελτιωμένες προτάσεις που κατέθεσε για να γίνει το deal.

Η δύσκολη περίπτωση του Πάνζο

Αυτή τη στιγμή ο Άρης μοιάζει να παίζει σε πολλά ταμπλό για την τελευταία κίνηση ενίσχυσης του κέντρου της άμυνας. Προφανώς δεν ασχολείται αποκλειστικά με την εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση του Μπρόρσον, ταυτόχρονα διαπραγματεύεται και με άλλους παίκτες. Οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες και δεν επιβεβαιώθηκαν από τους «κίτρινους», επαναφέρουν την περίπτωση του 21χρονου Τζόναθαν Πάνζο. Πρόκειται για τον Άγγλο στόπερ (με ρίζες από την Ακτή Ελεφαντοστού) ο οποίος ανήκει στη Ντιζόν (β’ κατηγορία Γαλλίας). Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Τσέλσι, το 2019 τον απέκτησε η Μονακό έναντι 3.000.000 ευρώ για να ακολουθήσει η αγορά των δικαιωμάτων του από την Ντιζόν με 3.4 εκατομμύρια ευρώ. Οι Θεσσαλονικείς είχαν ασχοληθεί με την περίπτωση του νεαρού κεντρικού αμυντικού αλλά την είχαν αφήσει διαπιστώνοντας ότι εμπεριέχει πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα