ΠΑΟΚ: Μετά τον Ουάρντα η Ανόρθωση θέλει και τον Νινούα

ΠΑΟΚ: Μετά τον Ουάρντα η Ανόρθωση θέλει και τον Νινούα

bet365

Ο Γεωργιανός μέσος του ΠΑΟΚ είναι στο στόχαστρο της κυπριακής ομάδας, που θέλει να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από τον «Δικέφαλο».

Η Ανόρθωση βρίσκεται πολύ κοντά στην συμφωνία για την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ θέλει να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού και τον Νίκα Νινούα από τον ΠΑΟΚ.

Η κυπριακή ομάδα έχει κάνει μια πρώτες επαφές με τους παράγοντες του «Δικέφαλου» για τον Γεωργιανό μέσο, που είναι υπό παραχώρηση και η περίπτωσή του απασχόλησε τον Τιμούρ Κετσπάγια και τον περασμένο Ιανουάριο, όμως τότε ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε την παραχώρησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο αναμένονται να υπάρξουν εξελίξεις και για τις δύο περιπτώσεις (Ουάρντα, Νινούα) μέσα στις επόμενες ώρες.

Για τον Ουάρντα από τις προηγούμενες ημέρες έχει γίνει γνωστό ότι θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας, τον πρώτο χρόνο ως δανεικός από τον «Δικέφαλο» (κατά μία πηγή οι δύο ομάδες θα μοιραστούν την καταβολή του συμβολαίου του) και την περίοδο 2022/23 θα συνεχίσει στην Ανόρθωση ως ελεύθερος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα