Φιλική νίκη του Παναιτωλικού στα Γιάννινα (vids)

Φιλική νίκη του Παναιτωλικού στα Γιάννινα (vids)

bet365

Τα «καναρίνια» επικράτησαν με 3-2 του «Αγιαξ της Ηπείρου» στους «Ζωσιμάδες», σε ένα φιλικό ματς που είχε... άρωμα επίσημου.

Με σκορ 3-2 κέρδισε απόψε (28/8) ο Παναιτωλικός τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, σε ένα φιλικό παιχνίδι που ήταν ωραίο, με ρυθμό και φάσεις.


Ο Ηρακλής Μεταξάς ξεκίνησε με τον Λοντίγκιν στο τέρμα, τους Σάλιακα. Εραμούσπε, Κάργα, Πίρσμαν στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Καραχάλιο, Ντομίνγκεθ στον άξονα, τους Γκαρντάφσκι, Μορέιρα στα άκρα και τους Περέα, Κόντε επιθετικό δίδυμο.

Ο Γιάννης Αναστασίου είχε τον Ροντρίγκεζ κάτω από τα γκολπόστ, τους Λούι. Μαλή, Βργκοτς, Περέιρα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Μόρσεϊ, Βαρόνε, Τσιγγάρα, Μεντόσα τετράδα στα χαφ και τον Ντίας σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Καρέλη.


Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο ΠΑΣ είχε την κατοχή και θέλησε να μεταφέρει το ματς στο μισό του Παναιτωλικού, όμως δεν έβγαλε κάποια ευκαιρία, ενώ μετά το δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να παίρνουν μέτρα.

Μάλιστα άνοιξαν το σκορ στο 18' με τον Βργκοτς, όταν σε στατική φάση «νίκησε» τον Περέα και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Λίγο αργότερα η ατυχία «χτύπησε» την πόρτα του Περέιρα, καθώς ο μπακ των «κυανοκίρινων» έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο, τραυματίστηκε στον ώμο και αντικαταστάθηκε. Ο Αργεντινός αριστερός οπισθοφύλακας θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη και να ξεκαθαρίσει η κατάστασή του, όμως η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο πως υπέστη εξάρθρωση ώμου.

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι «κυανοκίτρινοι» άπλωναν το παιχνίδι τους, κρατούσαν μπάλα και «καθάριζαν» τις στατικές φάσεις που κέρδισε ο «Αγιαξ της Ηπείρου», πλην μίας με τον Περέα, Παράλληλα βρήκαν ακόμη ένα γκολ, όταν στο 42' ο Μόρσεϊ έκανε ωραία ατομική ενέργεια, σούταρε, ο Λοντίγκιν απέκρουσε δύσκολα και ο Ντίας από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.


Στο δεύτερο μισό και παρά τις εκατέρωθεν αλλαγές/δοκιμές, ο ρυθμός παρέμεινε καλός και η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω. Σε αυτό το διάστημα οι γηπεδούχοι βρήκαν δις στόχο, με τον Παντελάκη στο 62' σε στατική φάση και τον Λώλη στο 79' μετά από φάση διαρκείας και μετά από πρώτη εξαιρετική επέμβαση του Μελίσσα.

Ενδιάμεσα ο Παναιτωλικός σκόραρε με τον Μαλή ύστερα από πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ του Μεντόσα και δική του όμορφη κεφαλιά, συνέχισε να κρατά μπάλα, έπαιζε στο χώρο, ενώ θα μπορούσε να είχε βρει δίχτυα και με τον Καρέλη, όμως ο έμπειρος φορ «έχασε» 2 τετ α τετ.

Η αναμέτρηση ήταν «χορταστική» και παρότι φιλική στην τελευταία της φάση ο Λοντίγκιν των γηπεδούχων ανέβηκε για την ισοφάριση, δείγμα πως σε αυτό το επίπεδο κανείς δεν θέλει να χάσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα