Βόλος: Ψάχνεται για μεσοεπιθετικό και αριστερό μπακ

Βόλος: Ψάχνεται για μεσοεπιθετικό και αριστερό μπακ

Δημήτρης Βέργος
Βόλος: Ψάχνεται για μεσοεπιθετικό και αριστερό μπακ

bet365

Στον Βόλο τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου είναι πιθανό να γίνουν μέχρι και δύο κινήσεις μετά και τον τραυματισμό του Νικολάς Ορός, αλλά και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Φράνκο Φεράρι.

Ο Βόλος είχε προχωρήσει στην ενίσχυση του ρόστερ με αρκετές μεταγραφές και σχετικά γρήγορα την καλοκαιρινή περίοδο προκειμένου η ομάδα να μονταριστεί από τον Γκιγέρμο Αμπασκάλ όσο το δυνατόν καλύτερα. Πλέον το deadline των μεταγραφών πλησιάζει και στον σύλλογο της Μαγνησίας εξετάζουν δύο ακόμα προσθήκες. Εντός μεσοεπιθετικού και ενός αριστερού μπακ.

Η προσθήκη ενός ακόμα μεσοεπιθετικού ήταν ανοικτή πριν από τον τραυματισμό του Ορός, ο οποίος στη χθεσινή προπόνηση υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός για τις επόμενες έξι με οκτώ εβδομάδες. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη ο Βόλος εξετάζει πιο σοβαρά τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού.

Φυσικά λύσεις τόσο στη θέση του επιτελικού, όσο και στα άκρα υπάρχουν καθώς ο Βόλος έχει διαμορφώσει ένα πλήρες ρόστερ και μεσοεπιθετικά με τις μεταγραφές των Φερνάντες, Βοϊτκόφσκι, Ρεγκατίν, Ροσέρο και την παρουσία του Μπαρτόλο, ωστόσο ο τραυματισμός ενός εκ των καλύτερων μεταγραφών που έγιναν το καλοκαίρι, δηλαδή του Ορός, μπορεί να φέρει εξελίξεις.

Όσον αφορά το θέμα του αριστερού μπακ, έπειτα από το ενδιαφέρον που έχει προκύψει από τον Παναθηναϊκό για τον Φεράρι, ο Βόλος εξετάζει περιπτώσεις και για την ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση. Άλλωστε για το αριστερό άκρο της άμυνας καθαρή δεύτερη επιλογή δεν υπάρχει, αλλά μπορούν να αγωνιστούν εκεί τόσο ο Γκρίλο όσο και ο Μπαρτόλο αν κριθεί σκόπιμο.

Τη δεδομένη στιγμή οι συζητήσεις μεταξύ Βόλου και Παναθηναϊκού συνεχίζονται, ωστόσο οριστική συμφωνία ακόμα δεν υπάρχει. Κι αν αυτή επιτευχθεί, δεν είναι δεδομένο ότι στο deal θα μπει και ο Χατζηθεοδωρίδης. Προφανώς και δεν είναι κάτι που αποκλείεται, ωστόσο οι Βολιώτες φαίνεται ότι ψάχνουν κάτι καλύτερο για να καλύψουν το κενό του Φεράρι, αν ο τελευταίος καταλήξει στον Παναθηναϊκό. Αν δεν βρουν και η μεταγραφή προχωρήσει, τότε ο Χατζηθεοδωρίδης ενδέχεται να πάει στον Βόλο ως μέρος της συμφωνίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα