Στην Εθνική Σουηδίας μέσω… Άρη ο Ντάνιελ Σούντγκρεν

Στην Εθνική Σουηδίας μέσω… Άρη ο Ντάνιελ Σούντγκρεν

Στην Εθνική Σουηδίας μέσω… Άρη ο Ντάνιελ Σούντγκρεν

bet365

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έλαβε πρόσκληση για την Εθνική Σουηδίας και θα αντικαταστήσει στο ρόστερ τον Εμίλ Κραφθ.

Ο Σουηδός αμυντικός πραγματοποίησε εντυπωσιακή σεζόν με τη φανέλα του Άρη, προφανώς οι επιδόσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες και στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Κραφθ (σ. σ. θα γίνει πατέρας τις προσεχείς ημέρες) για την κάλυψη του δεξιού άκρου της άμυνας, ο Γιάνε Άντερσον κάλεσε τον ποδοσφαιριστή του Άρη. «Είναι τεράστια τιμή και φυσικά είμαι ευτυχισμένος. Πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο όνειρό μου και πραγματικά ανυπομονώ για τη συνάντηση της ερχόμενης Δευτέρας», δήλωσε ο Σούντγκρεν.

Εξηγώντας τη επιλογή του, ο Γιάνε Άντερσον υποστήριξε ότι… «παρακολουθούμε τον Ντάνιελ πολύ καιρό τώρα. Τον επέλεξα για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας. Είναι καλός ποδοσφαιριστής και πραγματικά ανυπομονώ να τα πούμε από κοντά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα