ΑΕΚ: Παίκτης της Χάποελ Μπερ Σεβά και επίσημα ο Έλντερ Λόπες

ΑΕΚ: Παίκτης της Χάποελ Μπερ Σεβά και επίσημα ο Έλντερ Λόπες

ΑΕΚ: Παίκτης της Χάποελ Μπερ Σεβά και επίσημα ο Έλντερ Λόπες

bet365

Ο 32χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ που αποχώρησε από την ΑΕΚ ανακοινώθηκε από την ισραηλινή ομάδα για δύο χρόνια.

Στο Ισραήλ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από την ΑΕΚ στη Χάποελ Μπερ Σεβά βρισκόταν ο Έλντερ Λόπες. Ο 32χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ που είπε «αντίο» στην Ένωση μετά από τέσσερα χρόνια, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το διετές συμβόλαιό του με τον ισραηλινό σύλλογο και ανακοινώθηκε.

«Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που ξεκινάω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που γνώρισα στην ΑΕΚ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να παίζω με τη φανέλα της ομάδας και να βρεθώ στο γήπεδο Toto Turner. Ξέρω ότι ο σύλλογος έχει πολλούς στόχους και θέλω να τους πετύχουμε μαζί», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Λόπες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα