Η Κορίνθιανς ανακοίνωσε τον δανεισμό του Βιτάλ στον Παναθηναϊκό (vid)

Η Κορίνθιανς ανακοίνωσε τον δανεισμό του Βιτάλ στον Παναθηναϊκό (vid)

Νίκος Αθανασίου
Η Κορίνθιανς ανακοίνωσε τον δανεισμό του Βιτάλ στον Παναθηναϊκό (vid)

bet365

Η Κορίνθιανς ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης τον δανεισμό του Ματέους Βιτάλ στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν. Τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής.

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Ματέους Βιτάλ, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης η Κορίνθιανς. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έρχεται στο «τριφύλλι» με δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν και οψιόν 4 εκατομμυρίων ευρώ για το 50%. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικά και να επικυρωθεί και τυπικά η συμφωνία.

Η ανακοίνωση της Κορίνθιανς αναφέρει τα εξής:

«Η Κορίνθιανς έφτασε σε συμφωνία με την Παναθηναϊκό, από την Ελλάδα, για τον δανεισμό του επιθετικού χαφ, Ματέους Βιτάλ. Ο δανεισμός έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Σήμερα (25/08), δόθηκε το ελεύθερο στον αθλητή να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα