Βαλμπουενά κατά Εμπαπέ: «Δεν βρίσκω φυσιολογικό ότι δεν ανανεώνει»

Βαλμπουενά κατά Εμπαπέ: «Δεν βρίσκω φυσιολογικό ότι δεν ανανεώνει»

Βαλμπουενά κατά Εμπαπέ: «Δεν βρίσκω φυσιολογικό ότι δεν ανανεώνει»

bet365

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μετέχοντας ως σχολιαστής σε εκπομπή του RMC Live τοποθετήθηκε για τον Εμπαπέ αλλά και τους παίκτες της Μαρσέιγ!

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού στράφηκε κατά του Εμπαπέ δείχνοντας ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί το γιατί να θέλει να φύγει από την Παρί. «Δεν το βρίσκω φυσιολογικό ότι δεν ανανεώνει ο Εμπαπέ στην Παρί. Είναι σαν να τα παρατάς και να είσαι έτοιμος να φύγεις», σχολίασε μεταξύ άλλων στον αέρα του RMC Live.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά επίσης έθεσε προ των ευθυνών τους (ξανά) τους παίκτες της Μαρσέιγ. Μιλώντας για τα όσα έγιναν στο ματς με τη Νις είπε ότι «Οι παίκτες έχουν μεγάλη ευθύνη. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που είναι σε ένα καθεστώς άνεσης. Σκληρές αποφάσεις έχουν ληφθεί αλλά θα έπρεπε να είχαν παρθεί καιρό πριν.

Ο Παγιέτ δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι αλλά από την άλλη μπορώ να τον καταλάβω. Είναι μία ανθρώπινη αντίδραση. Αντίθετα η συμπεριφορά του Αλβάρο και του Γκεντουζί δεν είναι κάτι το φυσιολογικό. Το ίδιο ισχύει και για τον Σαμπάολι. Δεν μπορείς να έχεις τέτοια εικόνα μπροστά σε παίκτες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα