Μόνο για δανεισμό του Σεμέδο μπορεί η Τορίνο, η Μπενφίκα πέρασε και ετοιμάζεται

Δημήτρης Τομαράς
Μόνο για δανεισμό του Σεμέδο μπορεί η Τορίνο, η Μπενφίκα πέρασε και ετοιμάζεται

bet365

Η Τορίνο αναζητά στόπερ, όμως δεν μπορεί να πιάσει το μπάτζετ για να αγοράσει τον Ρούμπεν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό... Η Μπενφίκα από την άλλη πέρασε και καραδοκεί!

Η ιταλική αγορά όντως τσεκάρει τον Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού και υπάρχουν ομάδες που μπορεί να ασχοληθούν ή ασχολούνται ήδη με τον Πορτογάλο μπακ. Μία εξ αυτών θα μπορούσε να ήταν η Τορίνο, που δεδομένα ψάχνει στόπερ.

Η Γκρανάτα όμως - που συνδέθηκε και με τον Μανωλά - μπορεί να καλύψει περίπτωση παίκτη με δανεισμό. Το μπάτζετ που διαθέτει δηλαδή είναι για δανεικό και με το ενδεχόμενο να μπει οψιόν αγοράς. Ο Ολυμπιακός για τον διεθνή Πορτογάλο στόπερ ζητάει συγκεκριμένα πράγματα και αναμφίβολα θέλει να πουλήσει τον παίκτη και όχι να τον δώσει δανεικό.

Και εννοείται πως το ποσό που αξιώνει δεν είναι μικρό. Ακόμα και εάν έμπαινε σε τέτοια διαδικασία - να δώσει δηλαδή δανεικό τον παίκτη - θα ήθελε μία υποχρεωτική ρήτρας αγοράς. Πάντως για τον έμπειρο στόπερ σε πρώτο πλάνο παραμένουν οι αγορές των Πορτογαλίας και Ιταλίας.

Από την άλλη θα πρέπει να τονιστεί ότι υπάρχει και η Μπενφίκα που θα μπορούσε να κάνει κίνηση για τον Σεμέδο. Θεωρητικά είναι και ο μόνος σύλλογος που μπορεί να πιάσει τα επίπεδα που θέλουν οι πρωταθλητές Ελλάδας. Μάλιστα με δεδομένη την πρόκρισή της επί της PSV από τα play offs του Champions League ανοίγει για τα καλά ο δρόμος για την απόκτηση / διεκδίκηση του διεθνούς στόπερ των Πειραιωτών από τους Λουζιτανούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα