Golden Boy 2021: Με Τζολάκη αλλά χωρίς Τζόλη η λίστα των 60 παικτών για το βραβείο (pic)

Κώστας Τόπας
Golden Boy 2021: Με Τζολάκη αλλά χωρίς Τζόλη η λίστα των 60 παικτών για το βραβείο (pic)

bet365

Στη λίστα με τους υποψήφιους 60 ποδοσφαιριστές, για το βραβείο του «Golden Boy 2021» προκρίθηκε ο πορτιέρε του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Τζολάκης. «Κόπηκε» ο Χρήστος Τζόλης της Νόριτς.

Οπως συμβαίνει αδιάλειπτα από το 2003, όταν πρώτος νικητής είχε αναδειχτεί ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ ως παίκτης του Αγιαξ, η «Tuttosport» ανακηρύσσει το κορυφαίο ταλέντο στον κόσμο.

Πριν από μερικούς μήνες η ιταλική εφημερίδα ανακοίνωσε τους 100 υποψήφιους για το βραβείο του καλύτερου παίκτη έως την ηλικία των 21 ετών. Στη συγκεκριμένη λίστα είχε συμπεριληφθεί το όνομα του Κωνσταντίνου Τζολάκη αλλά και του Χρήστου Τζόλη. Τόσο ο 19χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ, όσο και ο 18χρονος πορτιέρε του Ολυμπιακού, πραγματοποίησαν εξαιρετική χρονιά αντίστοιχα με τις ομάδες τους.

Η «Tuttosport» την Δευτέρα (24/08) προχώρησε στη διαμόρφωση της λίστας των 60 νεαρών ποδοσφαιριστών τους οποίους έχρισε υποψήφιους για το βραβείο «Golden boy» του 2021.

Από αυτήν απουσιάζει ο επιθετικός της Νόριτς, Χρήστος Τζόλης σε αντίθεση με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Τζολάκης, ο οποίος διεκδικεί το βραβείο ανάμεσα σε άλλα σπουδαία ονόματα, όπως αυτά των Εντουάρντ Καμαβινγκά (Ρεν), Φάμπιο Σίλβα (Γουλβς), Έρικ Γκαρθία (Μπαρτσελόνα), Μέισον Γκρίνγουντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ιλάς Μορίμπα (Μπαρτσελόνα), Γκάμπριελ Μαρτινέλι (Άρσεναλ), Πέδρι (Μπαρτσελόνα), Τζιοβάνι Ρέινα (Ντόρτμουντ) κι άλλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα