ΠΑΟΚ: Στη Ρόζενμποργκ συνεχίζει ο Άντριαν Περέιρα

ΠΑΟΚ: Στη Ρόζενμποργκ συνεχίζει ο Άντριαν Περέιρα

bet365

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τις διαπραγματεύσεις με την Ρόζενμποργκ για την πώληση του Άντριαν Νίλσεν Περέιρα, οποίος αποτελεί παρελθόν για τον «Δικέφαλο».

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με την Ρόζενμποργκ για την πώληση του Άντριαν Νίλσεν Περέιρα, η οποία θα γίνει άμεσα και θα περιλαμβάνει ποσοστό μεταπώλησης.

O Νορβηγός αριστερός μπακ αποκτήθηκε πέρσι το καλοκαίρι από τη Βίκινγκ, στην πρώτη του σεζόν με την «ασπρόμαυρη» φανέλα κατέγραψε 12 συμμετοχές, κι όπως φαίνεται δεν κατάφερε να πείσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου για να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα του ΠΑΟΚ.

Έτσι αναζητήθηκε ομάδα, με τη Ρόζενμποργκ να προχωρά στην αγορά (μ' ένα ποσό κοντά στα χρήματα που είχαν δώσει πέρσι οι «ασπρόμαυροι) των δικαιωμάτων του 21χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε συστηθεί στο νορβηγικό κοινό με τη φανέλα της Βίκινγκ (39 συμ., 4 γκολ, 4 ασίστ) και πλέον επιστρέφει στην πατρίδα του.

Ο Περέιρα αποχαιρέτισε τους την πρωινή προπόνηση τους συμπαίκτες του, και αναχωρεί άμεσα για τη Νορβηγία προκειμένου να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της μεταγραφής του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα