Τρομερό φινάλε στη μεταγραφική περίοδο: Από 10-20 μεταγραφές οι πέντε «μεγάλοι»!

Γιάννης Σερέτης
Τρομερό φινάλε στη μεταγραφική περίοδο: Από 10-20 μεταγραφές οι πέντε «μεγάλοι»!

bet365

Τελική ευθεία στη μεταγραφική περίοδο μόλις μία εβδομάδα πριν από τη λήξη της και το Gazzetta καταγράφει τις προθέσεις των πέντε «μεγάλων» για τις τελευταίες κινήσεις τους στο παζάρι.

Οχι, δεν έχουν καθυστερήσει όλες οι ομάδες (μεταξύ και των «μεγάλων») στο μεταγραφικό σχεδιασμό τους. Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ – από διαφορετικές αφετηρίες βέβαια – έχουν ακόμα αρκετά κενά «κουτάκια», ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τις δικές του τελικές κινήσεις, ενώ για την ΑΕΚ και τον Αρη απομένουν λιγοστές «πινελιές», καθώς σε μεγάλο ποσοστό έχουν κλείσει τις μεταγραφές τους.

Ο Ονιεκούρου υπογράφει το συμβόλαιό του

Μία εβδομάδα πριν από το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου (για τους ελεύθερους παίκτες το «παράθυρο» είναι ανοιχτό μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου) οι πέντε μεγάλοι έχουν στο πλάνο τους συνολικά ούτε λίγο – ούτε πολύ από 10 έως και 20 μεταγραφές!


Εχουμε και λέμε...

Ολυμπιακός για 3+1 κινήσεις


Ο Oλυμπιακός βάσει των αναφορών στο ρεπορτάζ, θα πάρει δεξιό μπακ, αριστερό μπακ και στόπερ. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο απόκτησης κεντρικού χαφ, ανεξάρτητα από την υπόθεση Καμαρά. Λίγες είναι οι πιθανότητες να πωληθεί ο Χασάν, αλλά αν συμβεί αυτό, θα αποκτηθεί σίγουρα φορ που θα πλαισιώσει τους Ελ Αραμπί – Τικίνιο.


O Ολυμπιακός έχει ήδη αποκτήσει τους: Bατσλίκ, Κούντε, Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου, Λόπες Αλγκασίμ Μπα, Τικίνιο.

Ο Κούρτιτς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ για τρεις «σίγουρους» + έναν επιτελικό μέσο

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να αποκτήσει αριστερό μπακ, αριστερό εξτρέμ, σέντερ φορ (πιθανότατα τον Τσούμπα Ακπομ), ενώ δεν αποκλείεται να πάρει και επιτελικό μέσο.


Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει ήδη αποκτήσει τους Ολιβέιρα, Κούρτιτς, Τέιλορ.

Ο Αμραμπατ με τη φανέλα της ΑΕΚ

ΑΕΚ για 1+1 μεταγραφές

Η ΑΕΚ έχει σχεδόν ολοκληρώσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της. Θέλει να αποκτήσει έναν μεσοεπιθετικό ο οποίος θα μπορεί να αγωνίζεται και ως αριστερός εξτρέμ, ενώ ενδέχεται να πάρει και έναν δημιουργικό κεντρικό χαφ.


Η Ενωση έχει ήδη αποκτήσει τους: Στάνκοβιτς, Μισελέν, Χατζισαφί, Παρρά, Τζαβέλλα, Βράνιες, Μήτογλου, Λε Ταλέκ, Αμραμπάτ, Αραούχο.

O Καμαρά χαιρετά τους φιλάθλους του Αρη

Αρης για στόπερ και... βλέπουμε

Ο Αρης έχει ενισχυθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, όμως δεν έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις του! Θα πάρει σίγουρα μέχρι την προσεχή Τρίτη έναν στόπερ, ίσως αποκτήσει και «δεκάρι», ενώ σε περίπτωση «διαζυγίου» με τον Κώστα Μήτρογλου, θα ενισχυθεί με επιθετικό που θα πάρει τη θέση του 33χρονου διεθνή φορ.


Επισημαίνεται ότι ο Αρης έχει ήδη αποκτήσει τους: Nτένις, Λούμορ, Φαμπιάνο, Εντιαγέ, Χαΐροβιτς, Ιτούρμπε, Καμαρά

O Ρουμπέν Πέρεθ στο ματς με τη Μίλαν

Παναθηναϊκός έτοιμος για απρόβλεπτο «ντεμαράζ» στην τελική ευθεία

Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει σίγουρα έναν εξτρέμ (Παλάσιο;) και έναν δημιουργικό μέσο (Bιτάλ;), ενώ πιθανότατα θα πάρει και δεύτερο ακραίο μεσοεπιθετικό, ίσως και τερματοφύλακα. Θα πάρει και σέντερ φορ μόνο αν αποχωρήσει ένας εκ των Μακέντα/Καρλίτος.


Οι Πράσινοι έχουν αποκτήσει μέχρι σήμερα μόνο τρεις παίκτες: τον Γιάννη Κώτσιρα, τον Ρουμπέν Πέρεθ και τον Ζβόνιμιρ Σάρλια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα