Μπιζότ: «Ήμουν άρρωστος μέχρι θανάτου για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό»

Δημήτρης Σαμόλης
Μπιζότ: «Ήμουν άρρωστος μέχρι θανάτου για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Ολλανδός γκολκίπερ, Μάρκο Μπιζότ, υποστήριξε ότι ήθελε σαν... τρελός τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό και ότι πίεσε πάρα πολύ γι' αυτό όσο βρισκόταν διακοπές στην Κρήτη.

Ο Μάρκο Μπιζότ ήταν μία από τις επιλογές του Ολυμπιακού για τη θέση του γκολκίπερ, αλλά η μπίλια έκατσε τελικά στον Τόμας Βατσλίκ. Ο 30χρονος που υπέγραψε τελικά στη Μπρεστ, έδωσε συνέντευξη στην ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf και παραδέχτηκε ότι ήθελε υπερβολικά να υπογράψει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Είναι παγκόσμιο κλαμπ, το μεγαλύτερο στην Ελλάδα. Επίσης, ο Πειραιάς είναι φανταστικό μέρος να ζήσει κανείς. Αλλά δεν προχώρησε. Ο Ολυμπιακός δεν τα βρήκε στα νούμερα με την Άλκμααρ. Ήμουν άρρωστος μέχρι θανάτου γι' αυτό (σ. για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό). Έδωσα μεγάλη ενέργεια σε αυτό με τους εκπροσώπους μου. Κατά τη διάρκεια των διακοπών μου στην Κρήτη μιλούσα συνέχεια στο τηλέφωνο, 5-6 φορές τη μέρα».

Ο διεθνής γκολκίπερ κατέληξε λέγοντας: «Στη συνέχεια έκανα πρόταση στην Άλκμααρ για πενταετές συμβόλαιο. Ήθελα σιγουριά. Σκέφτηκα να είμαι πρώτος γκολκίπερ για κάποιες σεζόν, μετά να δώσω χώρο σε έναν πιο μικρό και να μείνω στο κλαμπ όταν αποσυρθώ. Αλλά ο Μαξ (ο αθλητικός διευθυντής Μαξ Χούιμπερτς) δεν το δέχτηκε».

Ο Μπιζότ παίζει πλέον στο Σαμπιονά με τη Μπρεστ, στα πρώτα τρία παιχνίδια έχει δεχτεί έξι γκολ, ενώ η ομάδα του μετρά δύο ισοπαλίες και μια ήττα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα