Η αναβολή έφερε φιλικό παιχνίδι του Άρη με τη Λαμία

Η αναβολή έφερε φιλικό παιχνίδι του Άρη με τη Λαμία

bet365

Η νέα αναβολής έναρξης της Interwetten Superleague οδήγησε τον Άρη στον προγραμματισμό νέας φιλικής αναμέτρησης, απέναντι στη Λαμία (28/8, 20:00) στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Άρης ήθελε την έναρξη της Interwetten Superleague, αυτή τελικώς προβλέπεται να αρχίσει στα μέσα του Σεπτέμβρη και υπό αυτές τις συνθήκες αναγκάστηκε να αλλάξει το πρόγραμμά του για να καλύψει το κενό των δύο εβδομάδων. Σε πρώτη φάση, οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν τη Λαμία (28/8, 20:00) στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης στο «Κλ. Βικελίδης» και σκοπεύουν να προγραμματίσουν μία ακόμη για το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο.

Αναλόγως θα καταστρώσει το πλάνο του και ο Άκης Μάντζιος. Ο έμπειρος τεχνικός ήδη το έκανε από την περασμένη εβδομάδα – όπως είπε μετά τον φιλικό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα – δίνοντας έμφαση στον τομέα της φυσικής κατάστασης, το πιθανότερο είναι να κάνει το ίδιο και αυτή την εβδομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα