Γρηγορίου: «Αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό ίσως κάνουμε κάποια μεταγραφή»

Gazzetta team
Γρηγορίου: «Αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό ίσως κάνουμε κάποια μεταγραφή»

bet365

Ο τεχνικός της Λαμίας αναφέρθηκε στην πιθανότητα κάποιας ακόμα προσθήκης μέχρι τη λήξη των μεταγραφών, ενώ μίλησε και για τη φιλική ισοπαλία με τον Ατρόμητο.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μιλώντας στη NOVA μετά το φιλικό 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι υποστήριξε πως η ομάδα του έδειξε καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο, τονίζοντας πως είναι ικανοποιημένος από το επίπεδο που βρίσκεται η ομάδα του αυτή την περίοδο.

«Νομίζω είχαμε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, επιλέξαμε βάση πλάνου, να κλείσουμε χώρους και να βγάλουμε κάποιες μεταβιβάσεις. Νομίζω ότι την μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο την είχαμε εμείς με τον Νούνιες. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν καλύτερα, είχαμε μεγαλύτερη επιθετικότητα, πιέσαμε αρκετά καλά σε όλες τις γραμμές, δημιουργήσαμε φάσεις και βάλαμε ένα γκολ. Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο για την εποχή. Ευχή όλων μας είναι να ξεκινήσουμε την επόμενη εβδομάδα», σχολίασε αρχικά.

Ο τεχνικός της Λαμίας ρωτήθηκε και για το αν ο σύλλογος θα προχωρήσει σε κάποια ακόμα μεταγραφική ενίσχυση μέχρι το τέλος Αυγούστου, με τον Γρηγορίου να αφήνει ανοικτό αυτό το ενδεχόμενο.

«Αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό ενδεχομένως να προβούμε σε κάποια μεταγραφική κίνηση, είμαστε σε συνεννόηση με τον πρόεδρο», υπογράμμισε.

SUPERLEAGUE NEWS FEED