Ο Άρης δεν θα αλλάξει ούτε… κόμμα στην πρόταση για τον Γκιτάν

Ο Άρης δεν θα αλλάξει ούτε… κόμμα στην πρόταση για τον Γκιτάν

Ο Άρης δεν θα αλλάξει ούτε… κόμμα στην πρόταση για τον Γκιτάν

bet365

Ο Άρης είχε βρει φόρμουλα συμφωνίας με τη Ρεν για την απόκτηση του Ραφίκ Γκιτάν, η γαλλική ομάδα αναδιαμόρφωσε τις απαιτήσεις της αλλά οι «κίτρινοι» δεν σκοπεύουν να βελτιώσουν την πρότασή τους…

Η συμφωνία του Άρη με τον Ραφίκ Γκιτάν για την υπογραφή πολυετούς συμβολαίου δεν στέκεται αρκετή για να φέρει τον 22χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό στο «Κλ. Βικελίδης». Αυτή η υπόθεση δεν έχει κλείσει, παραμένει ανοιχτή αλλά όχι στο επίπεδο που ήταν πριν από περίπου μία εβδομάδα όπου είχε καλλιεργηθεί η αίσθηση ότι ήταν θέμα χρόνου η επικύρωση της συμφωνίας. Αυτή βασίστηκε στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή για μια νέα ποδοσφαιρική στέγη και καινούργια αρχή στην καριέρα του έπειτα από το χαμένο στοίχημα στη Ρεν. Στηρίχθηκε επίσης στην επιθυμία της γαλλικής ομάδας είτε να αποδεσμεύσει τον ποδοσφαιριστή είτε να τον παραχωρήσει με χαμηλό αντίτιμο από τη στιγμή μάλιστα που δεν τον υπολογίζει, γεγονός το οποίο φάνηκε από τον αποκλεισμό του από την ευρωπαϊκή λίστα.

Υπό αυτά τα δεδομένα, στον Άρη επιδίωξαν την επίσπευση των διαδικασιών για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, προς αυτήν την κατεύθυνση εξάλλου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον ατζέντη του Ραφίκ Γκιτάν στη Θεσσαλονίκη. Από αυτή διαφάνηκε ότι η Ρεν έχει αναδιαμορφώσει τις απαιτήσεις της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σκέπτεται ποσό που μπαίνει σε σύγκριση με αυτό που είχε δαπανήσει – 10 εκατομμύρια ευρώ – για να αποκτήσει τα δικαιώματά του. Σίγουρα όμως δεν έβαλε στο τραπέζι τα οικονομικά δεδομένα στα οποία σχεδόν είχαν καταλήξει οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Η αλλαγή στάσης τη γαλλικής ομάδας σίγουρα δεν θα οδηγήσει σε αναπροσαρμογή της πρότασης του Άρη. Οι Θεσσαλονικείς έχουν καταλήξει στην απόφαση διατήρησης της αρχικής πρότασης και μάλιστα αυτή δεν θα είναι στο τραπέζι για πολύ καιρό ακόμη καθώς ο διαθέσιμος χρόνος δεν είναι αρκετός κι αν δεν αλλάξει κάτι, θα αναγκαστούν να αποταθούν σε άλλες λύσεις αν δεν το έχουν ήδη πράξει. Προφανώς νιώθουν την πίεση, το ίδιο όμως ισχύει και για τη Ρεν η οποία έχει τη δυνατότητα να κερδίσει κάτι από έναν ποδοσφαιριστή τον οποίον δεν υπολογίζει, στην πραγματικότητα δεν τον πιστεύει και του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2022.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα