Η πώληση Εσίτι και το μέλλον του Τσιγγάρα με φόντο το Περιστέρι

Η πώληση Εσίτι και το μέλλον του Τσιγγάρα με φόντο το Περιστέρι

bet365

Ο Ατρόμητος χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ για να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Χάρη Τσιγγάρα, την ίδια ώρα που ο Δικέφαλος έχει πρόταση από την Τουρκία για τον Άντερσον Εσίτι.

Ο Χάρης Τσιγγάρας ανήμερα των 21ων γενεθλίων του έμαθε για το ενδιαφέρον του Ατρόμητου, με την ομάδα του Περιστερίου να έχει καταθέσει πρόταση δανεισμού του νεαρού Έλληνα μέσου. Με παρουσία την περσινή σεζόν στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ (25 συμμετοχές, ένα γκολ) ένα ακόμη παιδί των «ασπρόμαυρων» Ακαδημιών ψάχνει να βρει χώρο στο ρόστερ των Κυπελλούχων Ελλάδας, με το συμβόλαιο του να μπαίνει στην τελευταία χρονιά και ήδη έχει κάνει κάποιες συζητήσεις για την ανανέωση του. Απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει ο πιθανός δανεισμός του στον Ατρόμητο.

Οι «ασπρόμαυροι» συζητούν την συγκεκριμένη προοπτική, με το μέλλον του Άντερσον Εσίτι να παίζει καθοριστικό ρόλο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Για τον Νιγηριανό μέσο υπάρχει στο τραπέζι το ενδεχόμενο αποχώρησης, με δεδομένη την πολύ καλή πρόταση που έχει ο ΠΑΟΚ, εδώ και καιρό, από ομάδα της Τουρκίας.

Αν αποφασιστεί η πώληση του Εσίτι, τότε θα δημιουργηθεί χώρος στο ροστερ και για τον Τσιγγάρα γι' αυτό και δεν υπάρχει καμία απόφαση αναφορικά με την πρόταση δανεισμού από την ομάδα του Περιστερίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα