Παναθηναϊκός: Προτάθηκαν κι εξετάζονται Λούντκβιστ και Τρόνσταντ

Παναθηναϊκός: Προτάθηκαν κι εξετάζονται Λούντκβιστ και Τρόνσταντ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Προτάθηκαν κι εξετάζονται Λούντκβιστ και Τρόνσταντ

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο Σουηδός μέσος της Χρόνινγκεν, Ραμόν Λούντκιβστ και ο Νορβηγός, Σόντρε Τρόνσταντ της Φίτεσε έπεσαν στο τραπέζι του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Tα περιθώρια στενεύουν, η μεταγραφική περίοδος βαδίζει προς την ολοκλήρωσή της και ο Παναθηναϊκός έχει φουλάρει τις μηχανές για να κλείσει άμεσα τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές. Έναν κεντρικό μέσο με δημιουργικά χαρίσματα κι έναν ακραίο μεσοεπιθετικό. Αυτό το καλοκαίρι οι πληροφορίες σχετικά με το που... χτυπάει το «τριφύλλι» βγαίνουν με το σταγονόμετρο, δείγμα της σοβαρότητας που επικρατεί στο πράσινο στρατόπεδο, όσον αφορά το συγκεκριμένο κομμάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta από την Ολλανδία, στους πράσινους προτάθηκαν δύο ποδοσφαιριστές από την Eredivisie, οι οποίοι και εξετάζονται για την ενίσχυση του «τριφυλλιού» στην μεσαία γραμμή. Ο λόγος για τον Σουηδό, Ραμόν Λούντκβιστ της Χρόνινγκεν και τον Νορβηγό, Σόντρε Τρόνσταντ της Φίτεσε, αμφότεροι βασικοί στις ομάδες όπου ανήκουν.

Ο Λούντκβιστ είναι 25 ετών, ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της PSV και είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της πατρίδας του. Τον Ιανουάριο του 2019 μεταγράφηκε στην Μπρέντα και το καλοκαίρι του ίδιου έτους πήγε στην Χρόνινγκεν, στην οποία την τελευταία διετία είχε γεμάτες σεζόν. Σε Eredivisie και δεύτερη κατηγορία, μετρά 114 παιχνίδια, 15 γκολ και 25 ασίστ.

Όσον αφορά τον Τρόνσταντ που έχει 1 συμμετοχή στην Εθνική Νορβηγίας, έκανε τα πρώτα του βήματα στην Σταρτ. Μεταπήδησε στην Χάντερσφιλντ όπου δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και επέστρεψε στην χώρα του με την φανέλα της Χάουγκεσουντ. Οι εμφανίσεις του ήταν το... διαβατήριο για την μεταγραφή στην Φίτεσε το καλοκαίρι του 2019. Σε 149 παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας και της Νορβηγίας μετρά 6 γκολ και 6 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα