RAI: «Η Νάπολι έπεσε στα 10 εκατ. για Μανωλά, ο Ολυμπιακός φτάνει στα 5 με 6 συν μπόνους»

Δημήτρης Τομαράς
RAI: «Η Νάπολι έπεσε στα 10 εκατ. για Μανωλά, ο Ολυμπιακός φτάνει στα 5 με 6 συν μπόνους»

bet365

Το τελευταίο χρονικά ρεπορτάζ από τον δημοσιογράφο του RAI, Τσίρο Βενεράτο, μεταφέρει την πληροφορία πως έχει μειωθεί η οικονομική απόσταση μεταξύ Ολυμπιακού και Νάπολι για τον Μανωλά.

Οι Ιταλοί δεν σταματούν ούτε μέρα να μεταδίδουν πληροφορίες για τον Μανωλά και τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του ρεπόρτερ της RAI, Τσίρο Βενεράτο, που ανέφερε συγκεκριμένα δεδομένα για την υπόθεση στο ράδιο Kiss Kiss Napoli. Ειδικότερα κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τον διεθνή μπακ της Νάπολι και τους Ερυθρόλευκους σημείωσε: «Ο Μανωλάς πιέζει να φύγει και θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα. Η Νάπολι έχει πέσει από τα 15 εκατ. ευρώ που ζητούσε αρχικά στα 10. Ο Ολυμπιακός φτάνει στα 5 με 6 συν μπόνους. Είναι ακόμα σε αυτά τα ποσά. Εάν η Νάπολι πουλήσει τον παίκτη υπάρχουν ως εναλλακτικές οι Ρουγκάνι και Μουστάφι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα