Super League Interwetten: Νέο φιάσκο, ελπίδα για σέντρα το άλλο Σαββατοκύριακο

Super League Interwetten: Νέο φιάσκο, ελπίδα για σέντρα το άλλο Σαββατοκύριακο

bet365

Και η Γενική Συνέλευση της Πέμπτης δεν απέδωσε καρπούς (7-7 οι ψήφοι για την προκήρυξη) και πλέον υπάρχει ελπίδα για σέντρα το άλλο Σαββατοκύριακο. Ποια τα δεδομένα.

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Δημήτρης Τομαράς

Πρωτάθλημα δεν θα έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Σήμερα δεν ήταν δυνατόν να ψηφιστεί, λοιπόν, η προκήρυξη και το θέμα πήρε νέα αναβολή για τη Δευτέρα (22/8).

Στη νέα Γενική Συνέλευση που έγινε την Πέμπτη... επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά ότι το πρωτάθλημα έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα.

Ωστόσο, φαίνεται ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα ρίξουν γέφυρες και το χάσμα που υπάρχει θα καλυφτεί, έχοντας τελικά μπάλα το άλλο Σαββατοκύριακο (28-29/8).

Το θέμα της Κεντρικής Διαχείρισης συνεχίζει να υπάρχει στο τραπέζι για να ισχύει από τη σεζόν 2023-2024.

Τη Δευτέρα, λοιπόν, θα γίνει άλλη μια απόπειρα να βρεθεί λύση. Αν δεν έχουμε λευκό καπνό και τότε θα πάμε για δράση μαζί με τα σχολεία. Αυτό που κρατάμε λοιπόν είναι, τελευταία προσπάθεια για δράση το άλλο Σ/Κ μέσω της νέας Γενικής Συνέλευσης την ερχόμενη Δευτέρα αλλιώς θα δούμε σέντρα στη Super League Interwetten στις 11-12 Σεπτεμβρίου. Στις 13 ανοίγουν τα σχολεία.

Όσον αφορά στο τηλεοπτικό συμβόλαιο Βόλος, Παναιτωλικός, Αστέρας, Λαμία, Απόλλων και Ιωνικός έχουν στα χέρια τους μία πρόταση από την COSMOTE TV ύψους περίπου 1.3 εκατ ευρώ το χρόνο. Ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται μόνος του.

Η απόφαση της Λίγκας:

Με ψήφους 7 υπέρ - 7 κατά, δεν εγκρίθηκε η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22.

Η Γ.Σ. δεν προέβη στη συζήτηση του θέματος περί τροποποίησης του Καταστατικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα