«Αρνητική απάντηση της Εστεγκλάλ στην ΑΕΚ για τον Μεχντί Γκαγιέντι» (pic)

«Αρνητική απάντηση της Εστεγκλάλ στην ΑΕΚ για τον Μεχντί Γκαγιέντι» (pic)

«Αρνητική απάντηση της Εστεγκλάλ στην ΑΕΚ για τον Μεχντί Γκαγιέντι» (pic)

bet365

Σύμφωνα με τους Ιρανούς, η ΑΕΚ έλαβε αρνητική απάντηση από την Εστεγκλάλ, για την απόκτηση του 22χρονου μεσοεπιθετικού, Μεχντί Γκαγιέντι. Διαψεύδει η Ένωση.

Πριν από μερικές ημέρες Ιρανός δημοσιογράφος είχε αναφέρει ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον 22χρονο εξτρέμ Μεχντί Γκαγιέντι, ο οποίος ανήκει στην Εστεγκλάλ και θεωρείται από τα μεγαλύτερα ονόματα της ομάδας του.

Ο Ιρανός μεσοεπιθετικός δεσμεύεται μέχρι το 2023 με την Εστεγκλάλ, αλλά η Ένωση, σύμφωνα με τους Ιρανούς κατέθεσε πρόταση για να τον αποκτήσει. Οπως αναφέρει ο Χατάμ Σιραλιζάντε, Ιρανός δημοσιογράφος του «tasnimnews.com», η ΑΕΚ προσέφερε 700 χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να πείσει την Εστεγκλάλ να τον παραχωρήσει.

Η απάντηση όμως που έλαβε ήταν αρνητική με τις δύο πλευρές πάντως να συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις. Για τον Γκαγιέντι ενδιαφέρον έχουν δείξει και ομάδες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Κατάρ.

Από την πλευρά της πάντως η ΑΕΚ διέψευσε κατηγορηματικά ότι έχει καταθέσει πρόταση.

Ο νεαρός άσος την περυσινή σεζόν είχε σε 37 ματς 9 γκολ και 9 ασίστ. Με την Εστεγκλάλ έχει ήδη 108 ματς στα πόδια του με 27 γκολ και 21 ασίστ. Επίσης, έχει αγωνιστεί με την εθνική Ιράν ήδη δύο φορές έχοντας 1 τέρμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα