Παναθηναϊκός: Εχει κάνει μία μεταγραφή τις τελευταίες 35 μέρες, κλείνει «οκτάρι», έπεται ο εξτρέμ

Παναθηναϊκός: Εχει κάνει μία μεταγραφή τις τελευταίες 35 μέρες, κλείνει «οκτάρι», έπεται ο εξτρέμ

Γιάννης Σερέτης
Παναθηναϊκός: Εχει κάνει μία μεταγραφή τις τελευταίες 35 μέρες, κλείνει «οκτάρι», έπεται ο εξτρέμ

bet365

Στην τελική ευθεία για την απόκτηση κεντρικού μέσου είναι ο Παναθηναϊκός, εκτός απροόπτου κλείνει μέχρι την Παρασκευή.

Φτάσαμε μόλις 13 ημέρες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει τουλάχιστον δύο επιπλέον μεταγραφές. Ενός εξτρέμ και ενός μέσου. Για τον σέντερ φορ ούτε φωνή – ούτε ακρόαση προς το παρόν, καθώς ελλείψει τεχνικού διευθυντή πώς θα βρεθεί πρόταση δελεαστική για έναν εκ των Μακέντα – Καρλίτος,οι οποίοι δεσμεύονται με πολυετή συμβόλαια και αμείβονται με περισσότερα από 600.000 ευρώ ετησίως; Ακόμα δεν έχει κλείσει σε ομάδα ούτε καν ο Αργύρης Καμπετσής...

Τον τελευταίο μήνα, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είχε πολύ ξεκάθαρο μεταγραφικό πλάνο για τις ανάγκες του, έκανε μία μεταγραφή. Μόνο μία! Του Κροάτη στόπερ Ζβόνιμιρ Σάρλια, ο οποίος ανακοινώθηκε στις 30 Ιουλίου και προς το παρόν βλέπει από τον πάγκο τον 19χρονο Γιώργο Σιδερά στα φιλικά ματς, ως παρτενέρ του Βέλεθ, ελλείψει του ανέτοιμου Σένκεφελντ. Η αμέσως προηγούμενη μεταγραφή του Τριφυλλιού (ο Γιάννης Κώτσιρας είχε αποκτηθεί πολύ νωρίς) ήταν ο Ρουμπέν Πέρεθ. Ο Ισπανός αμυντικός μέσος ανακοινώθηκε στις 14 Ιουλίου.

Δηλαδή οι Πράσινοι έχουν κάνει μία μεταγραφή τις τελευταίες 35 μέρες. Και έχουν δώσει ελάχιστα, μόλις 250.000 ευρώ για τον Κώτσιρα, δεδομένου ότι Πέρεθ - Σάρλια αποκτήθηκαν ως ελεύθεροι. Από τη Λεγανές και την Ανκαραγκουτσού που υποβιβάστηκε στη β' κατηγορία της Τουρκίας.

Τώρα, απολύτως λογικά, φορτσάρει. Δεν έχει άλλα περιθώρια. Και απομένουν λεπτομέρειες για να κλείσει «οκτάρι». Επεται ο εξτρέμ (ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας) και... βλέπουμε στην τελική ευθεία αν θα γίνει κάποια έκπληξη. Διότι πέραν αυτών των δυο κινήσεων, οποιαδήποτε άλλη μεταγραφή θα αποτελέσει «έκπληξη»: φορ, τερματοφύλακας, αριστερός μπακ. Εκπληξη θα είναι.

Οσο για τις αποχωρήσεις; Εφυγαν οι Εμμανουηλίδης, Κολοβός, Περέα, Καραγιάννης, Μολό, Σανκαρέ. Ολοι οι εξτρέμ είναι εδώ (Σαβιέρ, Αϊτόρ). Ο Αγιούμπ είναι επίσης εδώ, όπως και ο Ούφε Μπεκ. Στα μέσα Σεπτεμβρίου, σε ένα μήνα από τώρα, δεν θα ισχύει το ίδιο. Και ο Παναθηναϊκός θα είναι ενισχυμένος. Πόσο ενισχυμένος και πόσο ανταγωνιστικός για να τερματίσει τουλάχιστον στην τέταρτη θέση και να παίξει στο Conference League; Ελα ντε...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα