Γκαγέγος: «Έχω γεμίσει με θετικά συναισθήματα από την υποδοχή του ΟΦΗ» (vid)

Γκαγέγος: «Έχω γεμίσει με θετικά συναισθήματα από την υποδοχή του ΟΦΗ» (vid)

Gazzetta team
Γκαγέγος: «Έχω γεμίσει με θετικά συναισθήματα από την υποδοχή του ΟΦΗ» (vid)

bet365

Ο 30χρονος Χιλιανός μέσος μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ και για τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να επιλέξει τους Κρητικούς.

Ο Φελίπε Γκαγέγο ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ υπογράφοντας για δύο χρόνια και αμέσως μετά μιλώντας στην κάμερα του ΟΦΗ TV αναφέρθηκε στην υποδοχή του από τους ανθρώπους της ομάδας στην Κρήτη, αλλά και στους λόγους που τον έκαναν να πει «ναι» στην πρόταση του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχω γεμίσει ωραία και θετικά συναισθήματα. Ο κόσμος με υποδέχθηκε πολύ ζεστά. Μπορεί να μην είμαι εδώ πολύ καιρό, αλλά καταλαβαίνω πως οι άνθρωποι είναι θερμοί, έχουν θετική διάθεση, το γήπεδό μας είναι πολύ ωραίο, ενώ και ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Αποφάσισα να έρθω στον ΟΦΗ γιατί μου άρεσε το ενδιαφέρον που επέδειξε εξ αρχής για την απόκτησή μου. Σημαντικό ρόλο έπαιξε φυσικά και το γεγονός ότι θα έπαιζα σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Γι' αυτό αποφάσισα να έρθω εδώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα