ΠΑΟΚ: Πρώτος στόχος ο διεθνής Σουηδός εξτρέμ Βίκτορ Κλάεσον (vid)

ΠΑΟΚ: Πρώτος στόχος ο διεθνής Σουηδός εξτρέμ Βίκτορ Κλάεσον (vid)

bet365

Ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ για τη θέση του εξτρέμ είναι ο διεθνής Σουηδός εξτρέμ της Κρασνοντάρ, Βίκτορ Κλάεσον.

Ο Νο1 στόχος του ΠΑΟΚ για τη θέση του εξτρέμ είναι ο Βίκτορ Κλάεσον της Κρασνοντάρ. Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη ρωσική ομάδα για την αγορά του 29χρονου (2/1/1992) διεθνούς Σουηδού (1 - 1,5 εκατομμύριο ευρώ).

Ο Κλάεσον αγωνίζεται κυρίως αριστερός εξτρέμ, έχει ύψος 1.83 και το συμβόλαιό του στην Κρασνοντάρ ολοκληρώνεται το 2022. Πέρυσι, μάλιστα, αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στα play offs του Champions League. Στην ομάδα της Ρωσίας ανήκει από τον Ιανουάριο του 2017, όταν και πήρε μεταγραφή από την Έλφσμποργκ.

Με την εθνική Σουηδίας ο Βίκτορ Κλάεσον έχει πραγματοποιήσει 50 συμμετοχές και έχει σημειώσει δέκα γκολ. Στο πρόσφατο Euro έπαιξε και στα τέσσερα παιχνίδια. Στο πρωτάθλημα της Ρωσίας που έχει ξεκινήσει ο στόχος του ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί και στα τρία ματς.

Στάσιμο του Μπάμπα, «ψηλώνει» ο Μπορίλ

Στο «μέτωπο» του αριστερού μπακ για όσο διάστημα δεν ξεκαθαρίζει το τι μέλλει γενέσθαι με τον Ραχμάν Μπάμπα, τόσο θα κερδίζει πόντους η περίπτωση του Γιαν Μπορίλ. Ο 30χρονος βασικός ακραίος οπισθοφύλακας της Τσεχίας στο πρόσφατο EURO βρίσκεται από καιρό στο «προσκήνιο» και αν μείνει ελεύθερος από τη Σλάβια θα «τρέξουν» οι εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα