Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Γκιτάν, Γκαγιέγος και Λουκάκου

Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Γκιτάν, Γκαγιέγος και Λουκάκου

bet365

Ο 22χρονος Γάλλος επιτελικός χαφ βρίσκεται προ των πυλών του Αρη, ενώ ο ΟΦΗ συμφώνησε με τον Αργεντινό ανασταλτικό χαφ. Ο Βέλγος φορ έφτασε στο Λονδίνο και άμεσα θα επιστρέψει επίσημα στο Στάμφορντ Μπριζ.

Σε ρυθμούς... Αρη κινήθηκαν χθες (11/8) τα εγχώρια μεταγραφικά δρώμενα, πάντα σε ότι αφορά τις προχωρημένες/τελειωμένες/επίσημες προσθήκες. Και αυτό γιατί οι «κίτρινοι» ουσιαστικά «τελείωσαν» ένα deal και έβαλαν στην τελική ευθεία ακόμη ένα.

Στο «μέτωπο» του Αμπουμπακάρ Καμαρά ο 26χρονος Μαυριτανός επιθετικός αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (13/8), οπότε και θα περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και ύστερα θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Την ίδια στιγμή όλα δείχνουν πως κάτοικος Θεσσαλονίκης θα γίνει και ο Ραφίκ Γκιτάν. Ο 22χρονος Γάλλος επιτελικός χαφ που έπαιζε στη Ρεν βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα και επίσης η υπόθεσή του «τρέχει».

Εξελίξεις όμως είχαμε και στην Κρήτη. Πιο συγκεκριμένα ο ΟΦΗ συμφώνησε με τον 29χρονο ανασταλτικό μέσο Φελίπε Γκαγιέγος και ο Χιλιανός που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στη Σαν Λουίς του Μεξικό, αναμένεται άμεσα στη χώρα μας.

Από όπου έφυγε ο Γκούγκα, καθώς ο Γεωργιανός χαφ της Λαμίας ζήτησε να επιστρέψει στη χώρα του για προσωπικούς λόγους και το αίτημά του έγινε αποδεκτό.

Εκτός των συνόρων ο Ρομελού Λουκάκου προσγειώθηκε στο Λονδίνο και απομένει μόνο η ανακοίνωση απόκτησης του από την Τσέλσι, η οποία τον αγόρασε αντί 115 εκατομμυρίων ευρώ από την Ίντερ. Γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των Μπλε, ενώ επιστρέφει στην ομάδα του Λονδίνου μετά από οκτώ χρόνια.

H Σασουόλο του Γιώργου Κυριακόπουλου απέκτησε τους Βραζιλιάνους, Ρουάν και Ματέους Ενρίκε από την Γκρέμιο. Ο πρώτος (22χρονος στόπερ) αποκτήθηκε αντί 5 εκατομμυρίων ευρώ, ο δεύτερο (23χρονος μέσος) δανεικός.

Ξανά στη Μαγιόρκα ο Τακεφούσα Κούμπο. Η νησιωτική ομάδα απέκτησε τον 20χρονο Ιάπωνα εξτρέμ και πάλι δανεικό από τη Ρεάλ.

Στη Γαλατασαράι ο Βίκτορ Νέλσον. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης αγόρασε τον 22χρονο Δανό κεντρικό αμυντικό αντί 7 εκατομμυρίων από την Κοπεγχάγη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα