Πρώτη «καλοκαιρινή» νίκη για τον ΟΦΗ, 2-1 τον Ατρόμητο (vid)

 Πρώτη «καλοκαιρινή» νίκη για τον ΟΦΗ, 2-1 τον Ατρόμητο (vid)

bet365

Οι Κρητικοί με γκολ των Μπαλογιάννη και Φαν Ντάινεν στο 90' και 90'+1 αντίστοιχα, κέρδισαν τους Περιστεριώτες στο Βόλο

Την πρώτη νίκη του καλοκαιριού πήρε σήμερα (10/8) ο ΟΦΗ, που κέρδισε τον Ατρόμητο με 2-1 στον μικρό τελικό του τουρνουά του Βόλου. Σε ένα ματς που δεν ήταν καλό, όμως επιφύλαξε φινάλε γκραν γκινιόλ και η ομάδα του Ηρακλείου κέρδισε χάρις σε 2 τέρματά της στο φινάλε. Παράλληλα οι Περιστεριώτες παραμένουν χωρίς νίκη στα φιλικά τους.

Ο Νίκος Νιόπλιας ξεκίνησε με τον Σωτηρίου κάτω από τα γκολπόστ, τους Ουές, Διαμαντή, Γιαννούλη, Λυμπεράκη στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά, τον Μεγιάδο στο «6», τους Μπαλογιάννη, Νέιρα κεντρικά χαφ, τους Σαρδινέρο, Γρίβα στα άκρα και τον Καστάνιος στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ανχελ Λόπεθ ξεκίνησε με τον Πίριτς στο τέρμα, τους Νταβιώτη, Χατζηισαΐα, Μαυρομάτη, Καστελιάνος στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Νάτσο, Σάλομον στον άξονα, τους Πισάνο, Καρτάλη στα άκρα και τον Μουνίθ πίσω από τον Κωτσόπουλο.

Οι ακραίες καιρικές συνθήκες λόγω της ζέστης, μετέτρεψαν το πρώτο μισό σε... αγγαρεία. Ο Πισάνο με ένα σουτ στις αρχές του ματς που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι είχε την πιο αξιοσημείωτη ευκαιρία της αναμέτρησης μέχρι και την ανάπαυλα.

Με το «καλημέρα» στο δεύτερο μισό ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ με σουτ του Κωτσόπουλου (47') και μέχρι το 90' οι δύο ομάδες είχαν να... επιδείξουν μόνο ορισμένα καλά σουτ (Πισάνο-Μπαλογιάννης αντίστοιχα).

Τότε όμως ο Μπαλογιάννης με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε για τους Κρητικούς, που μάλιστα δεν είχαν ακόμη πει την... τελευταία τους λέξη. Σε νέα στατική φάση στις καθυστερήσεις (90'+1') ο Βούρος πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα αποκρούστηκε από το δοκάρι και ο Φαν Ντούινεν από κοντά με νέα, την έστειλε στα δίχτυα για το μετέπειτα τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Πίριτς (46' Μανδάς), Νταβιώτης, Χατζηισαίας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Σάλομον, Νάτσος, Πισάνο (66' Κουλούρης), Μουνίθ (62' , Καρτάλης (62' Τζαβίδας), Κοτσόπουλος (66' Σπιριντόνοβιτς)

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Ουές (69' Μαρινάκης), Διαμαντής (80' Βούρος), Γιαννούλης (53' Πασαλίδης), Λυμπεράκης (69' Καμάου), Νέιρα (53' Ντε Γκουζμάν) (, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης, Σαρντινέρο (46' Κοροβέσης),Γρίβας (69' Νοικοκυράκης), Καστάνιος (46' Βαν Ντάινεν)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα