Ο Άρης είναι μια ανάσα από Καμαρά!

Ο Άρης είναι μια ανάσα από Καμαρά!

Ο Άρης είναι μια ανάσα από Καμαρά!

bet365

Ο Άρης πυροδοτεί νέα μεταγραφική βόμβα καθώς είναι μια ανάσα από την επικύρωση της συμφωνίας του με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Στις εκατοντάδες προτάσεις των ατζέντηδων για τη θέση του φορ, ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε… μάτια μόνο για έναν. Τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο 26χρονος Μαυριτανός επιθετικός ήταν ευθύς εξαρχής ο πόθος του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης, με αυτή την υπόθεση ασχολήθηκε από τις αρχές του περασμένου Ιούνη βάζοντας στοίχημα με τον εαυτό του ότι θα την ολοκληρώσει. Γι’ αυτόν τον λόγο μάλιστα πήγε στο Λονδίνο. Συμφωνία με τη Φούλαμ υπήρχε από το προηγούμενο διάστημα καθώς οι δύο πλευρές τα είχαν βρει για ένα ποσό της τάξεως των 3.5 εκατομμυρίων ευρώ καθώς επίσης και στον τρόπο (χρονικό διάστημα) αποπληρωμής του ποσού.

Απέμενε να «βρει» συμφωνία με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και κυρίως να τον πείσει να αφήσει την Championship και κυρίως το υψηλό επίπεδο του αγγλικού ποδοσφαίρου για το αντίστοιχο ελληνικό. Προς αυτήν την κατεύθυνση, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις τόσο με τον ίδιο τον παίκτη όσο και με τους εκπροσώπους του και τελικώς οι δύο πλευρές κατέληξαν σε μια φόρμουλα συνεργασίας. Για την ακρίβεια, απομένει να διευθετηθούν (περισσότερο) διαδικαστικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal και ο παίκτης να έρθει στη Θεσσαλονίκη με την προσδοκία ότι θα δώσει τέλος στο βασικό αγωνιστικό πρόβλημα της ομάδας παρέχοντας το γκολ.

Τον ήθελε από τον Γενάρη του 2019

Το ενδιαφέρον του Άρη για τον Καμαρά μπορεί να χαρακτηριστεί διαχρονικό καθώς η πρώτη φορά που απασχόλησε τους «κίτρινους» ήταν τον χειμώνα του 2019. Σε μια εποχή που ο Μαυριτανός τα είχε βρει μπαστούνια στην πλούσια καριέρα του, ήταν αυτή κατά την οποία η Φούλαμ τον είχε βάλει στη βιτρίνα της προσδοκώντας σε πρόταση αγοράς, τελικώς όμως αρκέστηκε στον δανεισμό του στη Μαλάτιασπορ. Τότε οι Θεσσαλονικείς έμαθαν τα δεδομένα της υπόθεσής του, αλλά δεν προχώρησαν σε αποφασιστική κίνηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Τα γεγονότα απέδειξαν ότι το όνομα του 26χρονος φορ δεν βγήκε ποτέ από το μυαλό και τη σκέψη του Θόδωρου Καρυπίδη, το απέδειξε εξάλλου μέσα από το πείσμα (… σε βαθμό εμμονής) για να τον φέρει στο «Κλ. Βικελίδης».

Το συμβόλαιο του Καμαρά

Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Καμαρά – εφόσον διευθετηθούν και οι τελικές λεπτομέρειες – θα είναι τουλάχιστον τριετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές οι οποίες θα κυμαίνονται από 800.000 ευρώ έως και 1.1 εκατομμύρια ευρώ. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο deal στη ιστορία του Άρη αν συνυπολογίσει και τα 3.5 εκατομμύρια ευρώ που θα καταβάλλει στη Φούλαμ για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη. Πρόχειρα λοιπόν, το κόστος της μεταγραφής σίγουρα ξεπερνά τα 6.000.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα