Λουτσέσκου για τις πυρκαγιές: «Είναι ένα δράμα που χτύπησε τους Έλληνες στην ψυχή»

Λουτσέσκου για τις πυρκαγιές: «Είναι ένα δράμα που χτύπησε τους Έλληνες στην ψυχή»

Λουτσέσκου για τις πυρκαγιές: «Είναι ένα δράμα που χτύπησε τους Έλληνες στην ψυχή»

bet365

Ο Ρουμάνος προπονητής μίλησε στους συμπατριώτες του για τη λαίλαπα των πυρκαγιών στην Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε εκ νέου στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Η Ρουμανία είναι μια από τις χώρες που έχουν στείλει βοήθεια στην Ελλάδα προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι καταστροφικές πυρκαγιές. Αρκετά ρουμάνικα ΜΜΕ ζήτησαν την άποψη του Ραζβάν Λουτσέσκου για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να κρατάει, όπως είπε, «τη γροθιά που έγιναν Έλληνες και Ρουμάνοι, που μάχονται μαζί για να σβήσουν τις φωτιές».

«Δόξα τω Θεώ, εμείς είμαστε σε περιοχή μακριά από αυτές τις καταστάσεις. Παρακολουθούμε όλοι με έκπληξη τον αγώνα που δίνουν οι άνθρωποι της Εύβοιας και των γύρω περιοχών. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, ένα δράμα που χτύπησε τους Έλληνες στην ψυχή. Υποφέρω όταν βλέπω ανθρώπους στον δρόμο που δεν ξέρουν το τι θα κάνουν στην ζωή τους μετά από αυτή την τραγωδία. Υποφέρω να βλέπω ζώα να έχουν ταλαιπωρηθεί.

Προσευχόμαστε όλοι να τελειώσει το συντομότερο δυνατό, και να μην υπάρχουν άλλα θύματα. Κρατάμε τη γροθιά που έγιναν Έλληνες και Ρουμάνοι, που μάχονται μαζί για να σβήσουν τις φωτιές», τόνισε ο 52χρονος τεχνικός του «Δικεφάλου».

Σίγουρος για την πορεία με τον ΠΑΟΚ

Η επιστροφή του στον πάγκο του ΠΑΟΚ είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει τα ρουμανικά ΜΜΕ γι’ αυτό και ο Λουτσέσκου δέχεται σχετικές ερωτήσεις σε κάθε σχεδόν συνέντευξη του.

«Είναι μια νέα αρχή. Θα είναι περίπλοκο αλλά και όμορφο ταυτόχρονα. Πρέπει να χτίσουμε κάτι ξανά για να φτάσουμε στο επίπεδο που βρισκόμασταν πριν από δύο χρόνια, μάλλον υπήρχε μεγάλη ζήλια μετά από εκείνη την ιστορική (σ.σ. του νταμπλ) σεζόν του ΠΑΟΚ. Με πολλή δουλειά, θα πετύχουμε, θα το δείτε τον Μάιο του 2022. Είμαι πεπεισμένος ότι θα πανηγυρίσουμε ξανά την κατάκτηση του τίτλου», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής των «ασπρόμαυρων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα