Φλόρες: «Ικανοποιημένος από το επίπεδο του Παναιτωλικού»

Φλόρες: «Ικανοποιημένος από το επίπεδο του Παναιτωλικού»

bet365

Ο μέσος από την Ονδούρα μίλησε για το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την «κυανοκίτρινη» φανέλα

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναιτωλικού έκανε ο Φλόρες στο πρόσφατο φιλικό με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα (0-0). Ο μέσος από την Ονδούρα μίλησε σε ΜΜΕ της χώρας του και έδειξε αισιόδοξος για την πορεία των «κυανοκίτρινων». «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων στον Θεό για την ευκαιρία να κάνω το ντεμπούτο μου με την ομάδα, αφού είναι πολύ σημαντικό να πάρω λεπτά συμμετοχής», είπε αρχικά.

Για το ότι ξεκίνησε βασικός σχολίασε ότι «αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο Ενιωσα πολύ καλά. Δυστυχώς δεν νικήσαμε, αλλά δεν ήταν αυτός ο σκοπός. Τα φιλικά βοηθούν για να βελτιωνόμαστε». Κλείνοντας είπρ πως «είμαι πολύ ικανοποιημένος από το επίπεδο του γκρουπ, όπως και από την έως τώρα συνεργασία με τον προπονητή και το επιτελείο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα