«Πάει καλά η ανάρρωση του Μπεχαράνο, μπορεί να υπολογίζεται από την 3η αγωνιστική»

Gazzetta team
«Πάει καλά η ανάρρωση του Μπεχαράνο, μπορεί να υπολογίζεται από την 3η αγωνιστική»

bet365

Ο πατέρας του Ντάνι Μπεχαράνο δήλωσε πως ο μέσος της Λαμίας αναρρώνει καλά στο σπίτι του μετά το τροχαίο ατύχημα που υπέστη.

Εξιτήριο έχει πάρει εδώ και μία εβδομάδα ο Ντάνι Μπεχαράνο και έχει επιστρέψει στο σπίτι του, όπου και αναρρώνει έπειτα από το τροχαίο ατύχημα που είχε.

Ο Βολιβιανός μέσος της Λαμίας πάει καλά με την ανάρρωσή του, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο eldeber.com.bo της Βολιβίας ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, Μάρκο Αντόνιο.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, αν όλα πάνε καλά τότε ενδεχομένως ο Μπεχαράνο να υπολογίζεται από την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έπειτα.

«Η αποθεραπεία του Ντάνι πάει καλά, αν όλα συνεχίσουν έτσι, τότε μπορεί να παίξει από την 3η αγωνιστική. Αυτή τη στιγμή κάνει μια θεραπεία για να δει την εξέλιξη στο μάτι του και επίσης στον πόνο που έχει στον ώμο», τόνισε ο πατέρας του μέσου της Λαμίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα