ΠΑΟΚ: Πώς και γιατί ο Τζιοβίνκο απέκτησε το πάνω χέρι απέναντι στην Αλ Χιλάλ

ΠΑΟΚ: Πώς και γιατί ο Τζιοβίνκο απέκτησε το πάνω χέρι απέναντι στην Αλ Χιλάλ

ΠΑΟΚ: Πώς και γιατί ο Τζιοβίνκο απέκτησε το πάνω χέρι απέναντι στην Αλ Χιλάλ

bet365

Αλ Χιλάλ και Τζιοβίνκο δεν έχουν φτάσει μέχρι σήμερα σε οριστική συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου, με τον Ιταλό μεσοεπιθετικό να είναι σε θέση ισχύος. Το Gazzetta γράφει το πως και το γιατί…

Στο Ριάντ η υπόθεση χαρακτηρίζεται και τιτλοφορείτε, πλέον, ως «Giovinco crisis» και το σίγουρο είναι πως μπροστά μας υπάρχουν πολλά ακόμη «επεισόδια» στο συγκεκριμένο μεταγραφικό σήριαλ του φετινού καλοκαιριού.

Από την πρώτη στιγμή, άλλωστε, ο ΠΑΟΚ συνιστούσε υπομονή για μια τόσο σπουδαία και πολύπλευρη μεταγραφική κίνηση. Οι «ασπρόμαυροι» δικαιώνονται καθώς το θέμα της λύσης του συμβολαίου ανάμεσα στην Αλ Χιλάλ και τον Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο έχει «κολλήσει», την ίδια ώρα που οι πρωταθλητές Σαουδικής Αραβίας «καίγονται» για να «αδειάσει» μια θέση στο ρόστερ τους και να μπορέσουν έτσι να εγγράψουν τον Μάθιους Περέιρα.

Γι' αυτό την ημέρα της επίσημης παρουσίασής του τονίζαμε στο Gazzetta πως δεν έχει ανοίξει ο δρόμος για τον ερχομό του Ιταλού στην Τούμπα. Το αντίθετο...

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από την Γουέστ Μπρομ για να είναι ο αντι-Τζιοβίνκο, σύμφωνα με την επιθυμία και του Λεονάρντο Ζαρντίμ, παρουσιάστηκε επίσημα από την Αλ Χιλάλ, ωστόσο η μεταγραφή του δεν έχει περάσει στα μητρώα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, καθώς στη Σαουδική Αραβία ο κανονισμός επιτρέπει την παρουσία 7 ξένων ποδοσφαιριστών για το πρωτάθλημα και τεσσάρων για το Ασιατικό Champions League. O κίνδυνος δε να μην αγωνιστεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην Αλ Ταέ είναι πολύ πιθανό να συμβεί.

Σε πλεονεκτική θέση ο Ιταλός

Το προηγούμενο διάστημα είχε διαφανεί να υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στον Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο και τον ατζέντη του με τη διοίκηση της ομάδας από το Ριάντ, για τη λύση της συνεργασίας, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν έφτασαν ποτέ στις υπογραφές, με αποτέλεσμα σήμερα η πλευρά του 34χρονου Ιταλού ποδοσφαιριστή να έχει αποκτήσει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις.

Ο «Σέμπα» αντιλαμβάνεται ότι σ’ αυτό το σκληρό πόκερ είναι σε πλεονεκτική θέση και μπορεί να ζητήσει ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό από το συμβόλαιο, το οποίο λήγει σε ένα χρόνο και οι απολαβές του ξεπερνούν τα 6 εκατομμύρια. Ξέρει ότι δεν υπάρχουν κενές θέσεις ξένων στην ομάδα και πως αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην Αλ Χιλάλ με τον Περέιρα, ήδη, στη Σαουδική Αραβία.

Η στάση του ΠΑΟΚ

Στη Μικράς Ασίας από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το ενδιαφέρον τους για τον Τζιοβίνκο έλεγαν πως το θέμα έχει πολύ δρόμο μπροστά του, δεν είναι μια εύκολη μεταγραφή, γι’ αυτό και συνιστούσαν υπομονή.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν αλλάζουν στάση και περιμένουν τη λύση του συμβολαίου, καθώς θέλουν να αποκτήσουν τον Ιταλό σταρ ως ελεύθερο. Γι’ αυτό, όπως υποστηρίζουν στη Σαουδική Αραβία έχουν αρνηθεί να μπουν σε διαπραγματεύσεις με τον Μπιν Ναφέλ και τη διοίκηση της Αλ Χιλάλ για να αγοράσουν το υπόλοιπο του συμβολαίου

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα